×

Give a tip

BugMiss006

Vice Admin
  • Content Count

    1,267
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    62

 Content Type 

Profiles

Forums

Release Notes

Bug Tracker

Help page

Help page-CN

Release Note5

Rules and recruitment

Release Note6

Bug Comments posted by BugMiss006

  1. Hi Kinnyr901,

    Sorry for the inconvenience. Have you tried clearing the cache?

    Secondly, could you let us know the link which you visit when you encounter this problem? It will help us test and identify the cause. Of couse, if the problem didn't happen for only one page, please also give a feedback.

    Besides, it will be highly helpful if you could send the crash report via following link 

    C:\Users\Administrator\AppData\Local\Temp\MaxthonCrashData

    Sometimes this folder may be hidden by default, so you may change the setting to get it. :)

    Hope to hear more from you soon.

  2. 2 hours ago, Kinnyr901 said:

    If I turn off the vpn then I get this message 

     

    403. That’s an error.

    Your client does not have permission to get URL/sorry/IndexRedirect?continue=http://www.google.com/search%3Fclient%3Daff-maxthon-newtab%26channel%3Dt5%26q%3DHow%2Bto%2Bincrease%2Bdownload%2Bspeed&q=CGMSBGu1RsgYuKyDvwUiGQDxp4NL8eGaCqYotbUtfheauAc9EXY4Fqsfrom this server. That’s all we know.

    Please help this is so annoying. At this point I'm willing to pay a (Small fee) To have this fixed)

     

    I google this message and get many many results...Have your tried that before?

  3. I test from my side, and there was also one Web notification appeared. I have reported that to our product team and will wait for their reply. (Btw, which version do you use now? 4.4.8.1000 or 2000?

    Besides, since 4.4 is with an old core for this old version, and now developers are busy with new version of MX4.9 and 5.0, so in order not delaying your work, we recommend you to download MX5 or MX4.9.3.1000, with which I didn't encounter this problem.

  4. Sorry for late reply because I have never used PortableApps.com and I thought maybe others who once used may reply this question as a more authoritative answer...

    As I know, I think this question should be answered by PortableApps because actually they should update the version of Maxthon browser or at least have two version options. v4.4 and v4.9(and v5.0, too) have totally different frame so I think that's why it couldn't be simply replaced.

    If you want to use the portable version of 4.9.3.1000, there are two solutions:

    1, Save the portable version folder, and click application file to lauch your portable v4.9.3.1000(without installing);

    2, We can try contacting PortableApps.com, and request an update for Maxthon browser.

    Hope that could solve your problem :)

  5. 7twenty once helped solve a similar problem in following thread:

     

    But it's for v4.4.6.2000 which has pre-search function, while yours not.

    I know some VPN could cause this problem like Hola VPN, but have no idea about yours. Do you mean this problem only encounter when you use this VPN with Maxthon browser? how often?

    Besides, please scan your computer with your anti-virus software at first.

  6. 1 hour ago, conceptualclarity said:

    Thank you. As I said, somebody in Maxthon knows about these files.

    I bring a sad news to you:(...Have asked our technical engineer and was told there was no backup files for history, so the destroyed history could not be back, especially when in your case, this destroy is caused by third party software's crashing.

    So the only suggestion is that you can save your favourite pages as bookmarks first, and then you will never face such problem.

  7. On 2016/9/14 at 10:13 AM, BGFun said:

    https://twitter.com/CharlieDaniels there is a video on this page.

    I'm so happy to tell you that this bug has been fixed in updated version for MX4. The changlog for this version mentioned that.

    V4.9.4.100 has been under final test and will be released soon! I test this link on v4.9.3.1000 and was told "This browser does not support video playback", but it went smoothly in v4.9.4.100.

    So stay tuned!

    • Like 1
  8. 9 hours ago, BGFun said:

    I also have trouble on some websites and Twitter. Facebook and Youtube videos play just fine. The bigger issue for me is Twitter videos. Win 10 and MX 4.9.3.1000

    Hi BGFun,

    It seems that the original post is long days ago. I test the video link in related thread and there's no problem for my 4.9.3.1000, win7.

    Could you give some links for those problem video on Twitter or other website? I will test on win10, too and will revert to the product manager if the problem remains.

  9. 2 hours ago, 22518361 said:

    But It did not Happen before Sir My Friend? It is happening severely and unpredictably now in this version...that means this

    version is not stable at all, I request you to kindly give some thought in the Next Version and Also there is another issue

    The GMAIL Doesnt load until we Refresh again after Some time, this is a carry over Bug FROM Previous versions also.

    You said to update to Latest Version But I did not see any? Can You please kindly give me/us the  link for  the Same....

    Thanking You

    You can download the latest version of MX5 beta via this link:

    http://www.maxthon.com/beta/

  10. 1 hour ago, PHYR said:

    Think he means this one(I'm using M5 without issue....)

     

    @Arend  You can simply change core, no need to switch browser. M4 will  remember the core the next time you visit Outlook.

     

    OUT.png

    That's why I attach my snapshot, just in case of any misunderstanding...

    But I don't know why I don't have such a thick scrollbar, no matter which browser.

  11. On 2016/8/31 at 10:33 PM, MartinM said:

    The page you refer to is in a language I don't understand.

    You can see language options on bottom of Magdalene's mentioned page, and then you will get English

    http://extension.maxthon.com/detail/index.php?view_id=1711&category_id=

    It is an extention which may could solve the No.4 question.

    Could you give more description of this "Fit to Width" function? GIF picture or short video...because honestly I couldn't understand your point clearly...

    Regarding to 2&3, it's a pity that we don't have options now, but I transferred your suggestion to our product manager just now, and was told these functions could be considered if it was widely required. :)

    Given you have explained your reason for no-image website, could you be more patient to tell the scene you need to disable Javascript? which will be highly appreciated!

  12. On 2016/7/15 at 5:43 PM, No.1MaxthonFan said:

    When you log in to Chase.com you get the message "Your browser is not supported".

    I think this bug has been fixed now because I didn't meet this message when I clicked "sign in". My version is 4.9.3.1000.

    Ah but I don't know what will appear next step because I don't have an account in that bank, haha...

    Anyway, tell me if you still have problem. We will ask them to consider this bug because bank system is so important.

  13. 39 minutes ago, -ody- said:

    in 4.9 this feature has been removed, it only exists in 4.4... :(

    I missed the version information...so sorry...

    So how terrible it is to answer without thinking first:grrr:

    As ody mentioned, cloud push feature was removed according to the comprehensive data analysis. Even though it's a good function for me but I'm so sorry to say that...