J-Hi

pc issue Youtube search bar missing

6 posts in this topic

The search bar in youtube has disappeared!

HImBivt.png

Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

It looks like you have Violent Monkey installed [top right], check that any scripts installed on that are not causing your issue. I use several scripts and a sometimes multiple scripts conflict with each other, and some only work if you revert the YouTube page to the old design. To do that, click on your Googlre account picture [top right] and click on Restore Old YouTube. Try these suggestions and let me know

Edited by Mo88

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Freshman, but neither of these things work.

Interestingly if I view it in Retro Mode when I search it comes up with

 

Quote

 

We're sorry...

... but your computer or network may be sending automated queries. To protect our users, we can't process your request right now.

See Google Help for more information.

 

 

Any ideas?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's strange, I'm not getting that error in Retro mode, it's working fine for me. Are you on the latest version of Maxthon, v 5.1.3.2000? If you are, Maybe @BugSir006can help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the replies.

Maybe there's something on my computer then.

Interestingly if I hit enter in the addr bar, it loads the youtube link fine. 

Share this post


Link to post
Share on other sites