Sprawdzanie pisowni

Recommended Posts

Posted

Czy u Was też sprawdzanie pisowni nie jest płynne? Tzn. gdy wpiszemy jakies błędne słowo, to "podkreslenie" wyrazu zamraża na chwilę przeglądarkę. Także zaznaczenie źle napisanego wyrazu jest dla Maxthona problemem...

Posted

Ten problem pojawia się na komputerach które mają mało pamięci RAM i/lub są obciążone innymi programami. Slownik słów w jezyku polskim ma te kilka megabajtow i Maxthon musi z kazda wpisana literka sprawdzic prawie caly ten plik w poszukiwaniu istniejacych tam slow... W takim wypadku moze nawet reinstalacja Windowsa pomoc, bo czesto komputer jest zawalony starymi nieuzywanymi programami i pamiec RAM sie niepotrzebnie marnuje w ten sposob.

• 2 weeks later...
Posted

Ten problem pojawia się na komputerach które mają mało pamięci RAM i/lub są obciążone innymi programami.

Nie zgodzę się. Nie mam żadnego demona prędkosci, i3 z 6giga ramu i słownik często się "zamysla" Co nie zdarza się np. w Operze. więc to problem z optymalizacją działania słownika a nie komputerem.

Posted

ja nie mam takiego wypasu, a mimo to słownik pracuje bez problemu, więc to nie jest chyba problem optymalizacji słownika ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.