WARMIAK38 Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 http://www.maxthon.com/ mam taki problem wchodzę na tę stronę wybieram z listy język polski i nic dalej wszystko wyświetla się po angielsku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mhzstyle Posted April 17, 2014 Report Share Posted April 17, 2014 u mnie jest tak samo usuń cookies albo użyj translatora Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaaleth Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 Widocznie strona nie obsługuje jeszcze polskiego języka i nie wiadomo, czy kiedykolwiek będzie. Został tylko "przełącznik". ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
konieckropka Posted May 12, 2014 Report Share Posted May 12, 2014 Spolszczenie strony www.maxthon.com zostało wysłane na początku listopada 2013. Co się dalej z nim stało i dlaczego nadal nie jest dostępne - nie mam pojęcia.. popytam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TykTakk Posted June 7, 2014 Report Share Posted June 7, 2014 Z tego co widzę już całkowicie usunęli wybór polskiej wersji :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Chyba nas przestali lubić :curse: Link to comment Share on other sites More sharing options...
konieckropka Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Wręcz przeciwnie, jest postęp w tej sprawie. Maxthon sie w koncu ogarnal (po moim kilkukrotnym niestety zwroceniu uwagi) i sprawa ruszyla. Mysle, ze do konca tego miesiaca polska wersja powinna sie pojawic na stronie Maxthon.com ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.