bos_kg Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 hej czy jest możliwość by strona startowa i.maxthon.com/pl-pl otwierała się w tej samej karcie dla mnie nie wygodnie wpisać tekst a za chwile przeskakiwać do nowej karty i szukać tego co szkłem strona super jest ale te otwieranie Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Podejrzewam,że masz na myśli problem opisany w tym wątku http://forum.maxthon.com/thread-8609-1-1.html. Rany...tu jest dopiero raptem parę tematów założonych a ty nie możesz poszukać i zakładasz nowy wątek?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted March 2, 2014 Author Report Share Posted March 2, 2014 zanim załozyłem temat google i inne miejsca przeszukałem zanim nie sprawdze czy temat gdzie jest nie pytam na forach sorki jak za dużo zakładam tematów Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 bos_kg replied at 2014-3-2 11:32 zanim załozyłem temat google i inne miejsca przeszukałem zanim nie sprawdze czy temat gdzie jest ... Nie ma za co przepraszać ! Po to jest to Forum,żeby pytać. Tylko po co zakładać kolejny wątek,skoro jest już taki sam. Także jak masz jeszcze jakieś pytania,problemy-pytaj smiało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konieckropka Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 Nie denerwujcie magg'a - niedlugo zostanie głównym moderatorem tego forum i będzie się mscil :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.