Reches Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Witam od dawna waham się z przejściem z Maxthona 3 na najnowszą wersję ponieważ bardzo podoba mi się funkcja odrywania okienek wideo, oraz tworzenia skrótów do wybranych stron czy aplikacji, a nie mam pewności czy najnowsza wersja nie jest tego pozbawiona. Mógłby mi ktoś rozwiać moje wątpliwości w tym temacie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zecik Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Odrywanie okienek wideo działa, lecz z tymi skrótami to nie wiem, gdyż nie używam ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Witam od dawna waham się z przejściem z Maxthona 3 na najnowszą wersję ponieważ bardzo podoba mi się funkcja odrywania okienek wideo, oraz tworzenia skrótów do wybranych stron czy aplikacji, a nie mam pewności czy najnowsza wersja nie jest tego pozbawiona. Mógłby mi ktoś rozwiać moje wątpliwości w tym temacie? Czesć! A więc tak... "Odpinanie" wideo działa jak najbardziej ale musisz wiedzieć,że zrobisz tak tylko z filmikami bazującymi na Flash-u. Nie bardzo rozumiem co masz na mysli przez tworzenie skrótów do stron i aplikacji? Stronę możesz zapisać jako aplikację lub dodać jako zakładkę do Ulubionych. Jeśli masz jeszcze jakies wątpliwosci-pytaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reches Posted February 27, 2014 Author Report Share Posted February 27, 2014 Okej o to mi właśnie chodziło. Dzięki bardzo za info w takim razie przechodzę na Maxthona 4.3 ;) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
konieckropka Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Maxthon 4 w zasadzie jest zbudowany na Maxthon 3 wiec ma praktycznie wszystkie funkcje Maxthona 3... plus oczywiscie sporo nowych ;) Wiec jak najbardziej... instaluj 4.3!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
glabi99 Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 Witam W tym "okienku" co się wyświetla jest napis pobierz i oderwij wideo a przez jakiś czas miałem tylko ikony pobierania, odrywania i dodatkowa była ikona "konia" z jakimś napisem. Służyło to do przyspieszania wideo i moje pytanko czy to była opcja w jakiejś wersji przeglądarki czy może jakiś dodatek bo niespodziewanie się pojawiło tak samo zniknęło? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 glabi99 replied at 2014-4-5 04:44 Witam W tym "okienku" co się wyświetla jest napis pobierz i oderwij wideo a przez jakiś czas mia ... Opcja ta została usunięta z Maxthona na skutek problemów, nazwijmy to "prawnych", w Chinach. Po całym tym zamieszaniu twórcy Maxthona postanowili wycofać się z pomysłu wdrażania tej funkcji do przeglądarki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.