bos_kg Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Witam, chciałbym prosić o pomoc jest naprawdę irytująco mianowicie mają najbardziej nowzą z oficjalnej strony Maxthon, i już dwa dni problem chwilowo zatrzymane wczoraj i dziś, ten sam i zasnąć w ciągu dnia Cesto nie wyłączaj komputera, i zawsze w tle jest uruchomiona przeglądarkę i otworzyć okno zawsze jako upadku komputera śpi, gdy ponowne wzbudzenie jest przeglądarka jest zminimalizowane lub nawet zainstalować ponownie zamkłem klikłem okno instalatora by zainstalować nowy swoje pliki, ale poważnie nie pomogło to, co robię, bo to dlamnie uciąliwy problem Dodam na obserwowany przynajmniej operę i nie jest tak Maxthon Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Czesć. Proszę Cię popraw ten post...tak,żeby wyglądał na napisany po polsku-a nie jak z translatora. To raz. Druga sprawa-jakiej wersji Maxthona używasz? Sprawdź opcję,które zaznaczyłem na moim screenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted February 26, 2014 Author Report Share Posted February 26, 2014 Używam wersji v4.3.0.100 a w opcjach mam ustawione tak nawet resetowałem opcje nic nie pomogło inne przeglądarki ok są Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 bos_kg replied at 2014-2-26 08:06 Używam wersji v4.3.0.100 a w opcjach mam ustawione tak Probowałes instalacji na "czysto"? Odinstaluj Maxthona,usuń wszystkie dane przeglądarki i spróbuj jeszcze raz zainstalować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted February 26, 2014 Author Report Share Posted February 26, 2014 zainstalowałem on nowa i to samo jest a czemu po instalacji w uzytkownikah potem appdata / roaming mam folder jak maxthon 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konieckropka Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Ja nawet nie jestem w stanie przegryźć się w to co jest napisane (słowa są po polsku, ale deklinacja i połączenia słów zdecydowanie pochodzą z innego języka)... więc niestety nie pomogę. Sorry, taki mamy klimat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted February 26, 2014 Author Report Share Posted February 26, 2014 przepraszam za pisownie Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 bos_kg replied at 2014-2-26 09:34 przepraszam za pisownie Żeby była jasnosć-czy dobrze rozumiem Twój problem. Usypiasz komputer gdy Maxthon jest uruchomiony i po wybudzeniu przeglądarka jest zminimalizowana,tak? Tak wygląda Twój problem? Robię tak samo jak Ty i nigdy nie miałem z tym problemów...Tzn. po wybudzeniu Maxthon wygląda identycznie jak przed uspieniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted February 26, 2014 Author Report Share Posted February 26, 2014 u mnie machton 4.3 tam ma patrzyłem 4.0 i wzbudziłem po 3 minutach było ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted February 26, 2014 Author Report Share Posted February 26, 2014 nie rozumiem wszystko działa a przeglaa 4.3 nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 bos_kg replied at 2014-2-26 10:10 nie rozumiem wszystko działa a przeglaa 4.3 nie Edytuj swoje posty zamiast tworzyć nowe,ok? Spróbuj pobrać wersję przenośną/Portable.Rozpakuj,nie loguj się na swoje konto Maxthona,nie zmieniaj żadnych ustawień i sprawdź jeszcze raz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted February 26, 2014 Author Report Share Posted February 26, 2014 Przetestuje bez ustawień Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted February 26, 2014 Author Report Share Posted February 26, 2014 jak tak dalej będzie od soboty po formacie i powinno być ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted February 26, 2014 Author Report Share Posted February 26, 2014 pobrałem otworzyłem i uspiłem komputer wzbudzam i to samo po wzbudzeniu jest zminimalizowana cały czas po za tym działa ok ale dziwne bo tylko ona tak się zacrowuje PS PRZEPRASZAM NIC NIE PORADZE ZE JESTEM DYSLEKTYKIEM Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 bos_kg replied at 2014-2-26 14:43 pobrałem otworzyłem i uspiłem komputer wzbudzam i to samo po wzbudzeniu jest zminimalizowana cał ... Logowałes się do swojego konta Maxthon Passport? Zostawiłes domyslne ustawienia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted February 26, 2014 Author Report Share Posted February 26, 2014 nie logowałem tylko uruchomiłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
konieckropka Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 magg, podziwiam Cię za cierpliwosć... Ja naprawdę chcialbym pomoc, ale kompletnie nie rozumiem ani jednego zdania, ktore napisal bos_kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted February 26, 2014 Author Report Share Posted February 26, 2014 pod tym adresem pokazuje czas jak klikam na klawiaturze komputer usypia widać ciemny monitor uspiony komputer i wzbudzenie i juz widać ze przeglądarka jest zminimalizowana a powinna bć widoczna na całym oknie a nie było jej zle trzymałem telefon stąd nagrał obrucony obraz Maxthon filmim pokazuje minimalozowanie się Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 bos_kg replied at 2014-2-26 15:27 pod tym adresem pokazuje czas jak klikam na klawiaturze komputer usypia widać ciemny monitor uspio ... Jakiego Windowsa używasz? Bo na filmiku wygląda jak Win7 ale na forum jest pokazane,że używasz XP... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted February 26, 2014 Author Report Share Posted February 26, 2014 uzywam windows 7 a to muszę na forum zmienić Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 bos_kg replied at 2014-2-26 15:59 uzywam windows 7 a to muszę na forum zmienić To w takim razie kolejne pytanie-czy wszystkie te posty,które tutaj zamieściłes-pisałes za pomocą Maxthona czy innych przeglądarek? Nic na forum nie zmienisz! To przez zmianę opisu User Agenta w przeglądarce-inaczej-opcję,która identyfikuje Twoją przeglądarkę na potrzeby stron internetowych. Sprawdź mój screen-ustaw tak samo a Maxthon i Twój system będzie wyswietlany prawidłowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted February 27, 2014 Author Report Share Posted February 27, 2014 Tak mam pokazałem przed uspieniem komputera poczym wzbudziłem i było widać ze juz był widoczny pulpit a naprawde zrobiłem co mi poleciłes mi czyliuruchomiłem na opcjah zresetowanych domyslnych poczym od nowa instalowałem przeglądarkę 4.3 potem pobrałem portablele tylko odpaliłem nic nie zmieniałem i i tak mam sprawdzałem opera czy chrome ale ta naj lepsza naj mniej zuzywa zasoby komputea w dzień gdzie duzo ludzi siedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted February 27, 2014 Author Report Share Posted February 27, 2014 tak przez maxthon i był ustawiony jako firefox Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 bos_kg replied at 2014-2-26 16:15 tak przez maxthon i był ustawiony jako firefox Tak zapytam-w jakim celu miałes ustawioną przeglądarkę jako Firefoxa?! Po za tym-moja ostatnia próba pomocy na dziś... Jesli masz przypiętego Maxthona do paska zadań spróbuj go odpiąć! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted February 27, 2014 Author Report Share Posted February 27, 2014 ok odepna od paska a ustawiłem agenta bo wyswietlał się choć by na stronie t- mobile ze jest nie kompatybina przeglądarka przełączyłewm i było ok jest tak samo sprawdziłem czy przypięty czy nie zawszesię zminimalizuje naj wyzej przyzwyczaje się do tego błędu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted February 27, 2014 Author Report Share Posted February 27, 2014 tak miałem na wersji 3 potem dla pewnosci ustawiłem na 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 bos_kg replied at 2014-2-26 16:29 tak miałem na wersji 3 potem dla pewnosci ustawiłem na 4 Znaj me dobre serce dzisiejszego dnia/nocy :L Zamiast bawić się w zmianę UA lepiej korzystać ze zmiany silnika wyświetlania stron. Instrukcja-na screenie. Pozdrawiam i idę spać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted February 27, 2014 Author Report Share Posted February 27, 2014 kazdemu kto poradził mi w sprawe problemu dziękuje za pisownię przepraszam jak i za zamieszanie ze przedstawiłem problemu w miare relatywnie nie chciał bym redygnować z tej przeglądarki baprawde przyjemna w obsłudze jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted February 27, 2014 Author Report Share Posted February 27, 2014 nie raczej ale cuz poradzić jak cała resztaprzeglądarki działa nalezycie Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted February 27, 2014 Author Report Share Posted February 27, 2014 tak tylko chrome czy opera inne jakie korzystałem przed maxthom działają ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.