×

Give a tip

MX6 PC Beta Release 6.2.0.500


BugSir006
 Share

Recommended Posts

16 hours ago, nogain said:

I confirm bug, any URL shortcut does not open (Windows 10 and 11) if clicked.

If dragged in to a browser window, it opens.

working fine here 

11 hours ago, leeuniverse said:

So, is that the "Video Floatbar" that's the "Setting" under Advanced in settings?

If so, it doesn't appear to be working for me either.  I had to re-enable it though cause I don't use it, but it's still not showing up even after re-opening the browser.

It doesn't show up here too
Although it's fine for me because i'm using Internetdownloadmanager IDM which saves me from all that hustle
BTW
google translate popout is missing too
I used to see it pop up whenever I select anything which was very helpful 

Tip   Give
Link to comment
Share on other sites

44 minutes ago, saman_rm said:

Hi

Secure DND not work (close MX immediately) 

Bug reported. ?

18 minutes ago, Mhzayer said:

google translate popout is missing too

Bug reported. ?

Tip   Give
Link to comment
Share on other sites

Quote

no comments loading on Youtube.

Could you please provide a short video or a screenshot of this issue?

They load when you disable Adblock. There doesn't seem to be anywhere in adblock where you can allow comments. Works fine in MX5.

Tried reinstalling 6.2.500 x64 exe again several times with antivirus (Panda Dome) enabled and disabled. Installer goes to 25% then stops. Gives this (see photo 1) NX 6 will not open. 

I reninstalled 6.1.3.4000. It works fine.

Then tried installing new version 6.2.0.505 with antivirus (Panda Dome) enabled and disabled. Installer completes 100% (asks if I want to reopen browser) but doesn't (re)open. Installation gives me this (photo 2).

Have gone back to 6.1.3.4000

(Copied to 6.2.0.505 Thread)

MaxthonSnap20220714152144.png

MaxthonSnap20220715190213.png

Tip   Give
Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, BugSir006 said:

Hi leeuniverse, could you please provide this theme or skin image for testing?

Uh, it's YOUR "Default" Skin.... Dark version.  (though, when I installed Classic was selected)

Also, I've noticed with the default themes your theme doesn't change when you select them, (and this has actually been this way for a LONG TIME).  The theme only changes when you try a 3rd Party theme.

UPDATE, actually when you change one of the default themes only the top right button outline color changes, the X, Restore, Minimize, Customize UI.  Otherwise, I don't see any changes with the Default Skins, Classic, Dark, Light, and it's been this way forever.  Seems only the Dark Skin works, which is fine, cause it's best (other than the top right button changes I mention above).

Edited by leeuniverse
Tip   Give
Link to comment
Share on other sites

20 hours ago, Chernsha said:

When multiple tabs are opened(more than 20 tabs), as shown in Figure 1,
Click on one of the tabs, then close it.
Then the entire tab is shrunk to the left drop-down as shown in Figure 2.
Then when I clicked the mouse, it was restored and expanded as shown in Figure 1,
Is this a normal situation?

When multiple tabs are opened(more than 20 tabs), as shown in Figure 1,
Click on one of the tabs, then close it.
Then the entire tab is shrunk to the left drop-down as shown in Figure 2.
Then when I clicked the mouse, it was restored and expanded as shown in Figure 1,
Is this a normal situation?

Just installed the latest version, 6.2.0.505 and this does not happen.

Tip   Give

post3dmg4_zps398d3651.jpgWindows 10 64-bit build 10525/Windows 10 Mobile build 10512

Link to comment
Share on other sites

On 7/15/2022 at 3:00 PM, nogain said:

Hi BugSir006, simple create a schortcut (right mouse button on desktop, new, link, www.maxthon.com) on your desktop and try to open (obviously opening links must be assigned to Maxthon). ?

Hi nogain, please try this issue in the latest version 6.2.0.505. ?

Tip   Give
Link to comment
Share on other sites

On 7/18/2022 at 2:05 PM, BugSir006 said:

Hi nogain, please try this issue in the latest version 6.2.0.505. ?

Hi BugSir006, thanks, I noticed that to solve the problem you have to disable and restore Maxthon as the default browser several times from predefined applications of Windows.

Tip   Give
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share