×

Give a tip

MX6 PC Beta Release 1600


BugSir006

Recommended Posts

Hello .. .can i ask a question.. can you fix it so that i can log on on this website? cause i need to switch to retro mode in order to do this.. https://www.biblestudytools.com/kjva/ben-sira/4.html

and also when i sometimes click full screen on a youtube video it shows an error and the video is shown in another display option other then my 1920-1080x....

Tip   Give
Link to post
Share on other sites
8 hours ago, BenReiley said:

Hello .. .can i ask a question.. can you fix it so that i can log on on this website? cause i need to switch to retro mode in order to do this.. https://www.biblestudytools.com/kjva/ben-sira/4.html

Hi there, I tried this issue in v6.1.0.1600 but haven't reproduced. It would be appreciated if you can provide a screenshot or short video of this issue.

Dingtalk_20201111115812.jpg

8 hours ago, BenReiley said:

and also when i sometimes click full screen on a youtube video it shows an error and the video is shown in another display option other then my 1920-1080x....

Could you provide a screenshot or short video of this issue?

Tip   Give
Link to post
Share on other sites
19 hours ago, BenReiley said:

Hello .. .can i ask a question.. can you fix it so that i can log on on this website? cause i need to switch to retro mode in order to do this.. https://www.biblestudytools.com/kjva/ben-sira/4.html

and also when i sometimes click full screen on a youtube video it shows an error and the video is shown in another display option other then my 1920-1080x....

you're talking about mx 6-1600 beta

Tip   Give
Link to post
Share on other sites
On 11/14/2020 at 2:27 PM, Greek said:

I have a problem ,  it doesnt start  , it only "flashes" for couple of secs and crashes.  I reinstall it ,  install it with adm rights nothing. And after that ,  even older besion of 6 display the same behavior.

Hi there, how about the latest version 6.1.0.1703? Could you let me know the system OS Build of your device?

Tip   Give
Link to post
Share on other sites
On 11/11/2020 at 5:06 AM, BugSir006 said:

Hi there, I tried this issue in v6.1.0.1600 but haven't reproduced. It would be appreciated if you can provide a screenshot or short video of this issue.

Dingtalk_20201111115812.jpg

Could you provide a screenshot or short video of this issue?

Hello.. sorry for taking so long.. i was very very very busy and tired when i got home and slept and rinse and repeated that for a few days.. but yeah here is the video...

Tip   Give
Link to post
Share on other sites
18 hours ago, BenReiley said:

Hello.. sorry for taking so long.. i was very very very busy and tired when i got home and slept and rinse and repeated that for a few days.. but yeah here is the video...

Thank you for your reply. According to the video, the account or the password data is incorrect. Try to open Passkeeper then check the account data, please.

Dingtalk_20201118152442.jpgDingtalk_20201118152923.jpg

 

 

Tip   Give
Link to post
Share on other sites
On 11/18/2020 at 8:35 AM, BugSir006 said:

Thank you for your reply. According to the video, the account or the password data is incorrect. Try to open Passkeeper then check the account data, please.

Dingtalk_20201118152442.jpgDingtalk_20201118152923.jpg

 

 

I did that.. but when i go in retro mode the password works.. but when i am in the normal mode it doesnt work... my password is not incorrect ..the passkeeper has the password ..it is working only in retro mode

Tip   Give
Link to post
Share on other sites
3 hours ago, BenReiley said:

I did that.. but when i go in retro mode the password works.. but when i am in the normal mode it doesnt work... my password is not incorrect ..the passkeeper has the password ..it is working only in retro mode

Hi there, I tried to test this issue, and found the Chrome browser and the Opera browser have the same issue. It seems that this website doesn't allow to fill the password automatically.

Tip   Give
Link to post
Share on other sites
On 11/23/2020 at 9:15 AM, BugSir006 said:

Hi there, I tried to test this issue, and found the Chrome browser and the Opera browser have the same issue. It seems that this website doesn't allow to fill the password automatically.

Ooooh wow.. i just used opera and it works perfectly.. i can log in normally and so does google chrome.. so yeah.. no worries.. ill just use those then for browsing it and maxthon for other things... but yeah thanks for checking... good day...

Tip   Give
Link to post
Share on other sites
3 hours ago, BenReiley said:

Ooooh wow.. i just used opera and it works perfectly.. i can log in normally and so does google chrome.. so yeah.. no worries.. ill just use those then for browsing it and maxthon for other things... but yeah thanks for checking... good day...

Hi there, thank you for your reply. I tried to test this issue again, and I recommend you to try this issue in the latest version 6.1.0.1803.

Attached a vide for your reference.

Tip   Give
Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
On 11/26/2020 at 10:29 AM, BugSir006 said:

Hi there, thank you for your reply. I tried to test this issue again, and I recommend you to try this issue in the latest version 6.1.0.1803.

Attached a vide for your reference.

THANK YOU VEEEERY MUCH it works now.. i am really thankful.. really i am... thank you very much.. and again .. i apologize for responding so late but i just am beyond busy these last days.. this whole corona thing is making it so that now i have backed up work (i am like 4 days behind on almost everything) i have not got time to even play my playstation.. horrible.. 

Tip   Give
Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.