×

Give a tip

Hero Wars bug (facebook game)


Recommended Posts

There is one addictive game I've been playing, although it has an android app and it can be run on his own webpage, the progress are binded to the place, so my progress in facebook cannot be continued in the other places.

That being said, I've been suffering with some issues inside the game in Maxthon 5, primarly that objects dissapear to the point that most of the screen can be in blank.

I've tried uninstalling maxthon with no avail, even with revouninstaller. Obviously I tried cleaning the cache and everything else, still getting bugs.

The game runs fine in vivaldi and opera browsers (havent tried in other ones yet).

Hope someone can give me a hint on how to fix it.

Tip   Give
Link to post
Share on other sites

The older version 5.3.8.2000, thats the one the front page gave me a month ago. I'm gonna try the beta then.

I installed it and I still got the missing objects inside the game, maybe a little bit less bit still unplayable at times.

Tip   Give
Link to post
Share on other sites
21 hours ago, TylerC said:

I installed it and I still got the missing objects inside the game, maybe a little bit less bit still unplayable at times.

Could you provide the specific URL and screenshot of this issue? We will try to test it. It will be appreciated if you could provide a video of it.

Tip   Give
Link to post
Share on other sites

This is the game app:
https://apps.facebook.com/mobaheroes/

I upload a couple of pictures, on how I see some things in maxthon and the others on other browsers.

But I want to say that it wasn't always like this, I used to play fine in MX5, but it became bugged since I tried facebook beta, then disabled it but still got bugged.

1.jpg

2.jpg

Tip   Give
Link to post
Share on other sites

What did you guys do ? Is this account related ?

Suddenly it's been working well since I uploaded the pictures.

It has been bugged for more than a month and now it's suddenly fixed. Way too suspicious.

I will report again if this fails again.

Tip   Give
Link to post
Share on other sites

Nvm, it's bugged again.

I feel it has something to do with Maxthon bitcoin mining. Although supposedly it's not active right now, EVERY time that I close Maxthon, the system slow down like when gpu is mining at 95% power, dunno why it happens. 

Tip   Give
Link to post
Share on other sites

Noup, didn't work.

I manually deleted the cache folder and that didn't helped either (it didn't even deleted the cookies, dunno why). Of course I tried using the maxthon utility for clearing all data and that hasn't helped either.

Tip   Give
Link to post
Share on other sites

Disabling hardware acceleration do fixes the problem, but the game feels slow (even that I'm using an i7 4770)

Disabling smooth scrolling, direct write and page pre rendering does not fix the problem either

Tip   Give
Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.