Mx6 questions and discussions


Recommended Posts

  • 3 weeks later...
On 5/5/2024 at 1:32 PM, Raniw said:

The Adblock Plus extension was updated on 05/02/2024 to version 4.0 and is no longer compatible with the outdated version of Chrome 109.
More details - https://chromewebstore.google.com/detail/cfhdojbkjhnklbpkdaibdccddilifddb
When will Maxthon update the Chrome 109 engine which is outdated?

Hi Raniw, the development team is working on updating the chromium. They will try to get it updated as soon as possible.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Raniw said:

In Maxthon 7.1.8.9200 and 7.1.8.9400, external links no longer open if the browser is already running. Needs to be fixed.

Hi Raniw, the 9400 version has not been released officially. It is pending some fixing after testing was done at the backend. You could download and install the version later once it is officially published in the forum.

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Raniw said:

 

In Maxthon 7.1.8.9200, 7.1.8.9400 and 7.1.8.9600, external links no longer open if the browser is already running. Needs to be fixed.
Everything works in Maxthon 7.1.8.9001. Watch the video.

 

links are working ok here on win11 .9600 installed ver

Link to comment
Share on other sites

Windows 11, default browser - Maxthon portable. External links do not open if the browser is already running, you need to copy the link and paste it into the address bar. Needs to be fixed. Watch the video 1. 

Everything works in Maxthon 7.1.8.9001. Watch the video 2.

Edited by Raniw
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Raniw said:

Windows 11, default browser - Maxthon portable. External links do not open if the browser is already running, you need to copy the link and paste it into the address bar. Needs to be fixed. Watch the video 1. 

Everything works in Maxthon 7.1.8.9001. Watch the video 2.

Hi Raniw, could you set Maxthon as default browser for all url links in your window settings? You may refer to the attached and key in 'https' and select Maxthon as default.

 

image.png

Link to comment
Share on other sites

Hi BugSir009, look at my picture like this – Maxthon by default.
Problem - external links do not open if the browser is ALREADY RUNNING (applies to versions 7.1.8.9200, 7.1.8.9400, 7.1.8.9600, 7.1.8.9800 and 7.1.9.200)
If the browser is NOT OPEN, the links open. Watch the video.
P.S. I checked on a second computer - the same problem.
Versions prior to Maxthon 7.1.8.9200 work correctly.

Mx.JPG

Edited by Raniw
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Raniw said:

Hi BugSir009, look at my picture like this – Maxthon by default.
Problem - external links do not open if the browser is ALREADY RUNNING (applies to versions 7.1.8.9200, 7.1.8.9400, 7.1.8.9600, 7.1.8.9800 and 7.1.9.200)
If the browser is NOT OPEN, the links open. Watch the video.
P.S. I checked on a second computer - the same problem.
Versions prior to Maxthon 7.1.8.9200 work correctly.

Mx.JPG

 

Hi Raniw, I have forwarded all your videos to the development team for further check. High likely due to a bug somewhere. They will check further and fix it asap.

Link to comment
Share on other sites

Nothing changes. The default browser is Portable 7.1.9.4000 beta, Windows 11: if the browser is NOT RUNNING, then when you click on an external link (from another application), Maxthon starts and opens the site, if the browser is ALREADY RUNNING, then when you click on the external link, nothing happens.
This is the sixth (7.1.8.9200 - 7.1.9.4000) beta version with this bug.
When will fix it? 

P.S. Video above.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
2 hours ago, PonzioPilato said:

Hello, what 'Backup server' checkbox means in the login modal form? I'm pretty sure it was added recently.

Thanks.

Hi PonzioPilato, could you send a screenshot of this backup server checkbox so we could do a further check? And which version are you currently using?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

On 6/19/2024 at 1:13 PM, BugSir009 said:

Hi PonzioPilato, could you send a screenshot of this backup server checkbox so we could do a further check? And which version are you currently using?

It was (quite sure) here!

But now is disappeared. 😮

7.1.8.9000(64 bit) portable

aaaaaaaaaa.png

Edited by PonzioPilato
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites