Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Rck89

Amazon Prime Video Doesn't work on Mx5.0.3.4000

Recommended Posts

Hi,

The title descrive my problem. Why can't wiev a film on amazon? It seems a problem of rights. 

Does anyone have the same problem? And how can i solve it?

Thank you

AmazonPrimeVideoonMx5.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try switching browser cores and see if it works. The message tells you you're browser is missing the plugin WidevineCdm which both Amazon Prime and Netflix use. I know in the past for NetFlix I've had to switch cores to get it to work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 25/4/2017 at 6:43 PM, baerjo said:

Try switching browser cores and see if it works. The message tells you you're browser is missing the plugin WidevineCdm which both Amazon Prime and Netflix use. I know in the past for NetFlix I've had to switch cores to get it to work.

Thnx for the answer.

I try to change the brower core, switching by ultra to retro, but now have a compatibily problem.

Possible that is a country problem? But Amazon Video work on Edge Browser .... and i hate Edge. I would use only Mx5.  

Whenswitchcore.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
31 minutes ago, Rck89 said:

Thnx for the answer.

I try to change the brower core, switching by ultra to retro, but now have a compatibily problem.

Possible that is a country problem? But Amazon Video work on Edge Browser .... and i hate Edge. I would use only Mx5.  

 

Does it work with IE? If yes, maybe try using standard rendering mode in advanced options.

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 minutes ago, PHYR said:

Does it work with IE? If yes, maybe try using standard rendering mode in advanced options.

Ok, we make some progress, but the video doesn't work. During the video can listen but not see (black screen)

 

on standardmode.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
57 minutes ago, PHYR said:

But does it work with IE???????????????????????????????????????????

Yes, work on IE and Microsoft Edge, only with MX5 have problem

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Rck89 said:

Yes, work on IE and Microsoft Edge, only with MX5 have problem

According to No1fan he has no issues playing with M5 but he is on Win10, is that what you are using? Did you try a different UA as he suggests? I guess No1fan has no issues in ultra mode, so my IE question is irrelevant and you should try Maxthon default UA in advanced settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi there, I tried a free video with v5.0.4.4000, no UA, win7.

Amazon asked me to sign in, and run Silverlight, after that, I play the video properly. 

QQ截图20170502145038.png

 

BTW, Maxthon5 previous version indeed has a problem with playing Amazon and Netflix videos, but the bug has been fixed a while ago. So is the problem persists on your side, maybe you could try a clean reinstall of Maxthon. Sorry for the trouble. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 hours ago, PHYR said:

I don't think there is a version v5.0.4.4000 yet.

oh sorry, it's 5.0.4.400

Share this post


Link to post
Share on other sites