×

Give a tip

Can't clone or download files on github


Recommended Posts

I tried using 5.0.3.400 with all extentions off and get the same problem. When i click the "clone or download" button, the dialog box that gives me to option to open in desktop or download ZIP does not work. I get the same issue with maxthon nitro  1.0.1.3000 .

It works fine on chrome and edge.

 

Thanks

Tip   Give
Link to comment
Share on other sites

No errors appear in the console tab. I also found that i would not be able to load files through the site either.  I also am unable to fork a repository but when i press the fork button "#fork-destination-box" is added to the url.MaxthonSnap20170430223938.png

 

Tip   Give
Link to comment
Share on other sites

i downloaded maxthon portable from the site and discovered something new that may put some light into this issue.

I first just used the guest mode and when using the guest mode it works!

however when i logged into my account, it stopped working.

The I tried it on the non portable version and got the same result. Github seems to work fine on guest mode but not when i am logged in.

Tip   Give
Link to comment
Share on other sites

On 4/5/2017 at 9:57 PM, 30370376 said:

however I have not cleared all of my browser cookies yet

I wouldn't go that far.

Are you using the default Useragent? Or have you changed to something else? Are you using retro mode?

 

Tip   Give
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, 30370376 said:

Does this look like the right useragent string?

It does. Odd that it may have been causing issues. I tried changing to that as well and still no issues. Possibly something else was also changed?

Although it's fixed for now... so until it happens again I guess there's not too much to worry about.

Tip   Give
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, 7twenty said:

It does. Odd that it may have been causing issues. I tried changing to that as well and still no issues. Possibly something else was also changed?

Although it's fixed for now... so until it happens again I guess there's not too much to worry about.

This is the UA recognized by whatsmyuseragent.org without using any customized UA other than my changing chrome/47 to chrome/57. His shows winNT6.1 too

Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Maxthon/5.0.4.800 Chrome/57.0.2526.73 Safari/537.36

Tip   Give
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.