bos_kg Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 Dziś tak myślę sobie wieczorkiem czy Mx5 ma nowa wersje wchodzę na forum i jest od razu info nowej wersji tym razem nie beta instaluje nawet osuwając poprzednia wersje beta i działa od razu poprawnie ale pojawia się na dole paska te opcje jak obciążenie procesora jak wysyła pobiera internet ile mam ram itp mam ustawione ale bardziej na lewo przeskoczyła ta opcja nie wiem dlaczego Link to comment Share on other sites More sharing options...
PHYR Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 Usuń te znaki kontrolne, a następnie ponownie z powrotem sprawdzić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john doe Posted April 4, 2017 Report Share Posted April 4, 2017 1 hour ago, PHYR said: Usuń te znaki kontrolne, a następnie ponownie z powrotem sprawdzić. U mnie w portable ten problem nie występuje . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted April 4, 2017 Author Report Share Posted April 4, 2017 Nie Pomaga kilka razy tak robiłem kilka razy całkowicie od odinstalowywałem i instalowałem bez skutecznie na przeglądarkach nie znam się a jak poznam opcje naprawy od nowa coś nie tak działa ja nie mam portable a tą wersje zaraz jak wejdziemy na forum jeszcze sprawdziłem na innym komputerze po formacie i to samo jest nie chce do bety wraczać Link to comment Share on other sites More sharing options...
john doe Posted April 5, 2017 Report Share Posted April 5, 2017 14 hours ago, bos_kg said: Nie Pomaga kilka razy tak robiłem kilka razy całkowicie od odinstalowywałem i instalowałem bez skutecznie na przeglądarkach nie znam się a jak poznam opcje naprawy od nowa coś nie tak działa ja nie mam portable a tą wersje zaraz jak wejdziemy na forum jeszcze sprawdziłem na innym komputerze po formacie i to samo jest nie chce do bety wraczać Mam osobiste pytanie,jakie szkoły kończyłeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted April 5, 2017 Author Report Share Posted April 5, 2017 wiem o co pytasz o pisownie to wybaczcie wszysczy to moja wada zaden program itp nie do doda znakuw interpunkcji przepraszam jak mnie zle się rozumie ale dysortografia to moja wada secjalnie tego nie robie czy z lenistwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
john doe Posted April 5, 2017 Report Share Posted April 5, 2017 1 hour ago, bos_kg said: wiem o co pytasz o pisownie to wybaczcie wszysczy to moja wada zaden program itp nie do doda znakuw interpunkcji przepraszam jak mnie zle się rozumie ale dysortografia to moja wada secjalnie tego nie robie czy z lenistwa ok,przyjąłem do wiadomości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galileusz Posted April 5, 2017 Report Share Posted April 5, 2017 9 hours ago, bos_kg said: wiem o co pytasz o pisownie to wybaczcie wszysczy to moja wada zaden program itp nie do doda znakuw interpunkcji przepraszam jak mnie zle się rozumie ale dysortografia to moja wada secjalnie tego nie robie czy z lenistwa A ja nie przyjmuję do wiadomości (jak John doe) takiego tłumaczenia. W przeglądarkę jest wbudowana funkcja sprawdzania pisowni i można z niej skorzystać. Wystarczy trochę cierpliwości. Owszem, nie wstawi ona za nas interpunkcji ale umiejscawiając w odpowiednich miejscach kropki kończące zdanie, ogólny odbiór takiego przekazu będzie czytelny i każdy Cię zrozumie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted April 9, 2017 Author Report Share Posted April 9, 2017 Wiem korzystam przeglądarka poprawia mi pisownie ale brak znaków interpunkcyjnych nie piszę tak z lenistwa myślisz ze wiem jak kończyć zdanie gdyby dla mnie proste to było to super by było Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.