raifhusicic Posted February 9, 2017 Report Share Posted February 9, 2017 Merhaba arkadaşlar! Benim sorunum Maxthon Youtube videosuna totoğraf eklemiyor hata veriyor, ancak aynı fotoğraf başka internet browser ile rahatça yükleyebiliyor. Maxthon hep hata veriyor. Lütfen yardım. Teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emreskopi Posted February 10, 2017 Report Share Posted February 10, 2017 Merhaba. Sizin için ben de bir video yükleyip özel resim yüklemeyi test ettim. Bir sorun yaşamadım. Yaklaşık bir yıl önce yaşamıştım bu sorunu. Ama hata bile vermiyordu. Tepki vermiyordu. Lütfen bahsedeceğim şeyleri benle eşitleyip tekrar deneyin. 1. Tarayıcınız Ultra motorunu mu kullanıyor? 2. Varsayılan, standart browser tanıtıcısını mı kullanıyorsunuz? 3. ABP'yi ve açılır pencere engelleyicisini iptal ederek deneyin. (bunu iptal etmeden çözmüştüm geçmişte ama şu an deaktif olduğu için ve benim ayarlara eşitlenmeniz adına bunu da önerdim) 4. Sürümüm son Alpha sürüm olan v5.0.2.1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raifhusicic Posted February 10, 2017 Author Report Share Posted February 10, 2017 Teşekkürler kardeşim. Retro Modunda oluyor rahat bir şekilde resim yükliyor. Fakat bazı siteleri düzgün açamıyor. Bunun kesin bir çözüm olmalı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.