bos_kg Posted February 1, 2017 Report Share Posted February 1, 2017 Witajcie nie wiem czemu nagle mam problem zawsze otwierałem nową kartę w niej wpisywałem oko a teraz jak wpiszę oko to otwiera mi tylko główna stronę Google zamiast wyszukany temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
john doe Posted February 1, 2017 Report Share Posted February 1, 2017 5 hours ago, bos_kg said: Witajcie nie wiem czemu nagle mam problem zawsze otwierałem nową kartę w niej wpisywałem oko a teraz jak wpiszę oko to otwiera mi tylko główna stronę Google zamiast wyszukany temat Nagraj swój problem programem do rejestrowania obrazu(bandicam albo coś w ten deseń) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted February 1, 2017 Author Report Share Posted February 1, 2017 Wytłumaczę tak pierwszy screen pokazuje pasek adresu o jakim wcześniej pisałem przykładowo wpiszę oko klikam enter i zamiast być wynik wyszukania wszystkiego jako oko otwiera się strona Google główna 2 screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
john doe Posted February 1, 2017 Report Share Posted February 1, 2017 2 hours ago, bos_kg said: Wytłumaczę tak pierwszy screen pokazuje pasek adresu o jakim wcześniej pisałem przykładowo wpiszę oko klikam enter i zamiast być wynik wyszukania wszystkiego jako oko otwiera się strona Google główna 2 screen Jedyne co mi przychodzi do głowy to zaznacz w ustawieniach inną przeglądarkę niż google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted February 1, 2017 Author Report Share Posted February 1, 2017 Nie pomaga dodałem wp i to samo z głównego paska z screen nie działa takie wyszukiwanie a działało jak i te drugiej ze strony startowej z ulubionymi kartami Link to comment Share on other sites More sharing options...
john doe Posted February 1, 2017 Report Share Posted February 1, 2017 1 minute ago, bos_kg said: Nie pomaga dodałem wp i to samo z głównego paska z screen nie działa takie wyszukiwanie a działało jak i te drugiej ze strony startowej z ulubionymi kartami Wyloguj się i wtedy sprawdz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted February 1, 2017 Author Report Share Posted February 1, 2017 jak z systemu to nie pomaga nawet reset przeglądarki wczoraj to zauważyłem i mam tak samo dziś nawet z konta maxthona wylogowałem i zalogowałem to samo Dzięki twej sugestii po mieszałem i się dało uzyłem adresu http://www.bing.com/search?q=oko&src=IE-SearchBox&FORM=IESR02&pc=EUPP_ i tylko wstawiłem na początku google reszta z adresu bing i działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.