Dominik Majchrzak Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 Witam! Czy da sie w MX5 exportować zakładki do pliku? Drugie pytanie, co zrobić, jak za każdym razem gdy uruchamiam MX5 włącza sie kontrola użytkownika? Mam wyłączoną a i tak woła o potwierdzenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galileusz Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 2 hours ago, Dominik Majchrzak said: Witam! Czy da sie w MX5 exportować zakładki do pliku? Drugie pytanie, co zrobić, jak za każdym razem gdy uruchamiam MX5 włącza sie kontrola użytkownika? Mam wyłączoną a i tak woła o potwierdzenie. Exportowanie zakładek do pliku zaimplementowano w najnowszej, wewnętrznej wersji testowej. Jeśli wszystko będzie działać poprawnie to niedługo pojawi się ta opcja w stabilnym wydaniu. Jeśli chodzi o "kontrolę użytkownika", to jaki masz system? Jaka wersja MX5? Wersjia Portable czy instalowana? Czy MX jest domyślną przeglądarką? Jeśli możesz to załącz jakiś zrzut ekranu. P.S. Spróbuj uruchomić MX w trybie administratora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Majchrzak Posted December 6, 2016 Author Report Share Posted December 6, 2016 System mam Win7, wersja 5.1.300, wersja instalacyjna, ustawiona jako domyślna przeglądarka. Wymuszenie kontroli użytkownika pojawiło sie, gdy zainstalowałem pełną wersje 5.1.300, na becie śmigała normalnie. Już odinstalowywałem ją, czyściłem rejestr i dalej woła. Na nowej becie to samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galileusz Posted December 6, 2016 Report Share Posted December 6, 2016 28 minutes ago, Dominik Majchrzak said: System mam Win7, wersja 5.1.300, wersja instalacyjna, ustawiona jako domyślna przeglądarka. Wymuszenie kontroli użytkownika pojawiło sie, gdy zainstalowałem pełną wersje 5.1.300, na becie śmigała normalnie. Już odinstalowywałem ją, czyściłem rejestr i dalej woła. Na nowej becie to samo. Sprawdź czy masz tak ustawione: Może Ci się zmieniły ustawienia? I jak pisałem powyżej spróbuj uruchomić MX w trybie administratora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.