bos_kg Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 Witam proszę powiedzcie używam najnowszej po aktualizacji MX5 i mam 6 otwartych stron zakładek a w menedżer zadań pokazuje około 13 tak jak by zakładek otwartych dlaczego nie powinno być otwieram jedną stronę proces pokazuje 1 otwieram 4 i proces podaje 4 a nie więcej jak screeny przedstawiają z menedżer zadań i wycinek przeglądarki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galileusz Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 15 minutes ago, bos_kg said: Witam proszę powiedzcie używam najnowszej po aktualizacji MX5 i mam 6 otwartych stron zakładek a w menedżer zadań pokazuje około 13 tak jak by zakładek otwartych dlaczego nie powinno być otwieram jedną stronę proces pokazuje 1 otwieram 4 i proces podaje 4 a nie więcej jak screeny przedstawiają z menedżer zadań i wycinek przeglądarki Przeglądarki teraz tak maja. Otwórz inną przeglądarkę i jest tosamo. Np. Opera na start ma 5 procesów bez otwierania jekiejkolwiek strony. Bierze się to stąd że każdy plugin jest w osobnym procesie. Jak dołaczysz otwrte strony to się tego zbiera Choć jest "rodzynek" - K-Meleon (ma jeden proces). Ale już dawno nie rozwijany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted October 7, 2016 Author Report Share Posted October 7, 2016 tylko ze ja jedynie doinstalowałem 3 wtyczki a taką jak youtube mam wyłączoną Link to comment Share on other sites More sharing options...
john doe Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 14 minutes ago, bos_kg said: Witam proszę powiedzcie używam najnowszej po aktualizacji MX5 i mam 6 otwartych stron zakładek a w menedżer zadań pokazuje około 13 tak jak by zakładek otwartych dlaczego nie powinno być otwieram jedną stronę proces pokazuje 1 otwieram 4 i proces podaje 4 a nie więcej jak screeny przedstawiają z menedżer zadań i wycinek przeglądarki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galileusz Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 4 minutes ago, bos_kg said: tylko ze ja jedynie doinstalowałem 3 wtyczki a taką jak youtube mam wyłączoną A wbudowane wtyczki, to jak myślisz? Tak czy inaczej nie ma się czym przejmować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted October 7, 2016 Author Report Share Posted October 7, 2016 Tak rozumiem pytałem gdyż Mx4 miała mniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.