Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

klear6

Error Message "Datafolder Failed"

Recommended Posts

I pressed home, and it was laggy so I think I also pressed back and I'm not sure which caused this but I got this error message.  I am running Windows 10 x64 running MX 5 5.0.1.1200

And what does it mean?

datafolder failed.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi klear6, thanks for letting us know this issue. Could you please tell me how to reproduce it? Press which button or click where?

You may also make a gif or short video to me.

Look forward to your reply :1f601:

Share this post


Link to post
Share on other sites

For what it's worth I have also had this issue usually resulting in a crash. It may have been due to auto starting some of the extra tools on start up of M5. 

But the issue appears to have been addressed in the latest internal version.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2016/9/15 at 3:39 PM, klear6 said:

Well, I can't seem to recreate it myself either. If I figure out the trigger I will let you know. 

Thank you klear6, nevertheless, I'll forward the screenshot to our product team as well. 

Still look forward to your reply once you figure it out. Also, please tell me if this issue happens frequently in future. 

Have a nice day, dear.

Doris

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi guys, after discussion with our test team. They have found and fixed a similar bug as this one. So this issue is not expected to appear in next beta version.

Thank you all for reporting and your feedback. Please look forward to our next release and thanks for your patience. Love you. :1f60a:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I haven't had it happen again since I upgraded my RAM from 2gb to 4.  I don't know if that is relevant at all but I thought I would mention it anyways.

Share this post


Link to post
Share on other sites