Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Burn2

download issue on microsoft site

Recommended Posts

I'm impressed by the first MX5 beta because it didn't crash once all the time I use it. I only found a problem downloading files from Microsoft, even trying to switch the cores. When I klick download on the following webpage it only says "thank you for downloading" but no download starts: https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=53526 This works fine with IE. I use Windows 10 x64.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Burn2 said:

I'm impressed by the first MX5 beta because it didn't crash once all the time I use it. I only found a problem downloading files from Microsoft, even trying to switch the cores. When I klick download on the following webpage it only says "thank you for downloading" but no download starts: https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=53526 This works fine with IE. I use Windows 10 x64.

The file downloaded perfectly for me.  Which version of Maxthon 5 are you using please?

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, No.1MaxthonFan said:

The file downloaded perfectly for me.  Which version of Maxthon 5 are you using please?

I confirm. The file downloading without problems.

 

16 minutes ago, Burn2 said:

I'm impressed by the first MX5 beta because it didn't crash once all the time I use it. I only found a problem downloading files from Microsoft, even trying to switch the cores. When I klick download on the following webpage it only says "thank you for downloading" but no download starts

Try with disabled Adblock and Violentmonkey (if you have).

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 13.8.2016 at 11:20 AM, Galileusz said:

I confirm. The file downloading without problems.

 

Try with disabled Adblock and Violentmonkey (if you have).

I tried the download with the last MX5 beta and it worked for me now. So there is no problem anymore. But I could crash MX5 5.0.1.500 using STRG-F to search on a webpage. This happend the first timme after using it for many weeks now. The windows error report said the following:

EventType=AppHangXProcB1
EventTime=131167585893745021
ReportType=3
Consent=1
UploadTime=131167586046159285
ReportIdentifier=b0c6b117-6c2c-11e6-832f-206a8aa20e34
IntegratorReportIdentifier=b0c6b118-6c2c-11e6-832f-206a8aa20e34
WOW64=1
NsAppName=Maxthon.exe
AppSessionGuid=00003148-0001-000d-26f1-e6f044fed101
TargetAppId=W:0000da39a3ee5e6b4b0d3255bfef95601890afd80709!0000da39a3ee5e6b4b0d3255bfef95601890afd80709!Maxthon.exe
TargetAppVer=2016//08//09:08:39:27!20353!Maxthon.exe
BootId=4294967295
Response.BucketId=afcd3ad303bf75685ba9652d2a653942
Response.BucketTable=5
Response.LegacyBucketId=50
Response.type=4
Sig[0].Name=Anwendungsname
Sig[0].Value=Maxthon.exe
Sig[1].Name=Anwendungsversion
Sig[1].Value=5.0.1.500
Sig[2].Name=Anwendungszeitstempel
Sig[2].Value=57a996bf
Sig[3].Name=Absturzsignatur
Sig[3].Value=7eec
Sig[4].Name=Absturztyp
Sig[4].Value=134217760
Sig[5].Name=Auf Anwendungsnamen wird gewartet
Sig[5].Value=Maxthon.exe
Sig[6].Name=Auf Anwendungsversion wird gewartet
Sig[6].Value=5.0.1.500
DynamicSig[1].Name=Betriebsystemversion
DynamicSig[1].Value=10.0.14393.2.0.0.768.101

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 27/8/2016 at 10:28 AM, Burn2 said:

I tried the download with the last MX5 beta and it worked for me now. So there is no problem anymore. But I could crash MX5 5.0.1.500 using STRG-F to search on a webpage. This happend the first timme after using it for many weeks now. The windows error report said the following:

 

split and moved to a new thread.

next time open a new thread for each different issue, thank you ! :wink: ( it's not convenient to track bugs if there are several in the same post !)

Share this post


Link to post
Share on other sites