[WinPC Resolved] Bug: "Overwatch" website doesn't look well like on other web browsers


Recommended Posts

3 hours ago, AndroidDeveloperLB said:

https://playoverwatch.com/en-gb/heroes/

Notice the list of heroes is full in width (multiple items per row), while on Maxthon, each item takes a whole row.

Not only that, but the website sometimes doesn't seem to finish loading, and I can't press the filters buttons ("offence", "defence",..)

confirmed.

works fine in retro mode

Link to post
Share on other sites

This is its display on my computer. It looks well...

Please have a try the newest version.

If it still can't work well on your computer, please tell me your computer system version and give me a screenshot with mark of problem place?

Thanks very much.

QQ截图20160530124345.jpg

Link to post
Share on other sites
17 minutes ago, BugMiss006 said:

This is its display on my computer. It looks well...

Hmmm, that's weird!? I tried the other day and had the same issue as the OP. Tried a number of things to try and resolve it and nothing worked, except for using retro.

Now it seems to be working fine with ABP on, default UA, Ultra mode.

Link to post
Share on other sites
29 minutes ago, 7twenty said:

Hmmm, that's weird!? I tried the other day and had the same issue as the OP. Tried a number of things to try and resolve it and nothing worked, except for using retro.

Now it seems to be working fine with ABP on, default UA, Ultra mode.

maybe they changed something on their site, today it looks fine here too

Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.