×

Give a tip

Auto-updating stable version to beta


Milija17

Recommended Posts

After some previous versions refused to auto-update and always showed the browser was up-to-date (confirmed bug, I know), this version (4.4.8.100) a couple of days ago updated itself to beta version - first to 4.9.0.300 and then it offered an update to 4.9.1.100. It was only after tragically bad browsing experience with this beta, I decided to reinstall to see if it helps - and then I saw it says BETA, even though I never use beta browsers, nor have I done anything by myself. New beta is terrible, you can see the benchmark in another thread - http://forum.maxthon.com/index.php?/topic/18683-pages-reload-randomly/&do=findComment&comment=97913

Tip   Give
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, 30866808 said:

After some previous versions refused to auto-update and always showed the browser was up-to-date (confirmed bug, I know), this version (4.4.8.100) a couple of days ago updated itself to beta version - first to 4.9.0.300 and then it offered an update to 4.9.1.100. It was only after tragically bad browsing experience with this beta, I decided to reinstall to see if it helps - and then I saw it says BETA, even though I never use beta browsers, nor have I done anything by myself. New beta is terrible, you can see the benchmark in another thread - http://forum.maxthon.com/index.php?/topic/18683-pages-reload-randomly/&do=findComment&comment=97913

Strange, I run both 4.4.8.1000 and 4.9.1.100 regularly and have done the equivalent during the entire development of 4.9.x.x as well as the prior  versions and have never had Maxthon auto-update.  The few times in the long past when I tried to get an update that way, it didn't work.  I do not rely on automatic updating on any browser, it's always marked "Ask first" or equivalent where it's available.

I don't know how you got an auto-update, but it is strange.

                              <<SL>>

 

Tip   Give
Link to comment
Share on other sites

I have to apologize, I ran through my e-mails from last week, and it turned out I did install beta myself, but it was after receiving an email from technical support stating "The problem has been solve in our latest version. Would you please have a try of the latest version ? 
http://forum.maxthon.com/index.php?/topic/18712-maxthon-browser-for-windows-v4903000-rc-released/ "

Since I didn't notice RC in the headline, nor in the description (because it came as an official support message), I thought it was the stable version and just clicked and installed it. Sorry for the misinformation, this topic should be locked. 

Tip   Give
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.