rzviro Posted January 31, 2016 Report Share Posted January 31, 2016 Korzystam z wersji 4.4.1 i chciałem "przerzucić się" na najnowszą. Ogólnie wszystko fajnie, ale denerwuje mnie strona wyszukiwania (QA). W nowej ikony mają tylko jakiś kolor + fragment tekstu, natomiast w starszej wersji ikoną jest fragment strony. Czy jest możliwość ustawienia nowego QA tak, żeby ikony dostępu były, jak w 4.4.1 (czyli fragmentu strony)? Przyzwyczaiłem się do wyglądu "moich" ikon (wygodniej jest się wg nich poruszać). Tylko spojrzę i wiem, co to jest, a na nowym wzorze muszę się zastanawiać, no i nie mogę się przestawić. Kombinowałem w ustawieniach, ale nie znalazłem opcji zmiany wyglądu Link to comment Share on other sites More sharing options...
john doe Posted January 31, 2016 Report Share Posted January 31, 2016 2 hours ago, rzviro said: Korzystam z wersji 4.4.1 i chciałem "przerzucić się" na najnowszą. Ogólnie wszystko fajnie, ale denerwuje mnie strona wyszukiwania (QA). W nowej ikony mają tylko jakiś kolor + fragment tekstu, natomiast w starszej wersji ikoną jest fragment strony. Czy jest możliwość ustawienia nowego QA tak, żeby ikony dostępu były, jak w 4.4.1 (czyli fragmentu strony)? Przyzwyczaiłem się do wyglądu "moich" ikon (wygodniej jest się wg nich poruszać). Tylko spojrzę i wiem, co to jest, a na nowym wzorze muszę się zastanawiać, no i nie mogę się przestawić. Kombinowałem w ustawieniach, ale nie znalazłem opcji zmiany wyglądu wybierz(zaznacz) jedną z tych opcji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.