nd022 Posted December 18, 2015 Report Share Posted December 18, 2015 Witam. Od ostatniej aktualizacji mam problem z otwarzaniem Twitch. Co prawda główna strona działa normalnie ale już kolejne profile nie wczytują się zupełnie. Pokazuje się tylko logo twitch i reszta jest ciemna. Ten problem ma także mój znajomy i nie możemy sobie z tym poradzić. Probowaliśmy już chyba wszystko. Wyłączaliśmy ABP, odinstalowaliśmy przeglądarkę i instalowaliśmy inne starsze wersje ale nic zupełnie nie pomaga. Nie ma możliowści oglądania twitch a to spory problem. Ta sama sytuacja ma miejsce w Nitro, ale już na Chrome nie. Na innych przeglądarkach działa poprawnie. Co więc może być powodem tego niedziałania? Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lechan Posted December 18, 2015 Report Share Posted December 18, 2015 Powodem jest Maxthon,który po ostatnich poprawkach "specyficznych programistów" jak to powiedział kolega magg, działa gorzej za miast lepiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted December 19, 2015 Report Share Posted December 19, 2015 17 hours ago, nd022 said: Witam. Od ostatniej aktualizacji mam problem z otwarzaniem Twitch. Co prawda główna strona działa normalnie ale już kolejne profile nie wczytują się zupełnie. Pokazuje się tylko logo twitch i reszta jest ciemna. Ten problem ma także mój znajomy i nie możemy sobie z tym poradzić. Probowaliśmy już chyba wszystko. Wyłączaliśmy ABP, odinstalowaliśmy przeglądarkę i instalowaliśmy inne starsze wersje ale nic zupełnie nie pomaga. Nie ma możliowści oglądania twitch a to spory problem. Ta sama sytuacja ma miejsce w Nitro, ale już na Chrome nie. Na innych przeglądarkach działa poprawnie. Co więc może być powodem tego niedziałania? Pozdrawiam. Jakiej konkretnie wersji Maxthona używasz? W wersji 4.8 Twitch nie działa - http://forum.maxthon.com/index.php?/topic/18226-twitch-not-loading/. Powód? Zmiany na Twitch- u . Możesz ew. spróbować nowej wersji 4.9 (najlepiej w wersji portable), która to nie ma problemów z Twitch- em. EDIT: Obecnie Twitch działa również bezproblemowo w wersji 4.8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.