Przycina dźwięk w YouTube na Windows 10

bos_kg

Recommended Posts

Posted

Hej mam problem mam 2 dzień po aktualizacji z Windows 7 do wersji 10 i Przycina dźwięk w YouTube na Windows 10 sprawdzałem w operze i było ok nawet na przeglądarce Windowsa 10 jest ok głos a maxthon przycina głos

Posted

Hej mam problem mam 2 dzień po aktualizacji z Windows 7 do wersji 10 i Przycina dźwięk w YouTube na Windows 10 sprawdzałem w operze i było ok nawet na przeglądarce Windowsa 10 jest ok głos a maxthon przycina głos

Przeinstaluj/ zaktualizuj Maxthona, zaktualizuj sterowniki do dźwięku.

W jakim trybie uruchamiasz Youtube- Retro czy Ultra?

Wyłącz wszystkie rozszerzenia i sprawdź ponownie.

Sprawdź czy Youtube korzysta z Flasha czy HTML-a 5.

Posted

Więc tak mam przeglądarkę wersja v4.4.6.100 podaje ze naj nowsza wersja  ja po aktualizacji Windows 10 3 dzień jestem a  nie mogę sterownika dźwięku przeinstalować ponieważ jeszcze na Windows 10 nie ma pod samsunga rv510 sterowników a podaje ze YouTube korzysta z procy internet explorera nie podaje nigdzie jaki tryb jest czy Retro czy Ultra nie korzystam z rozszerzeń w maxthonie jest standardowy jak o instalacji  podejrzewam ze YouTube korzysta z Flasha   przyznam się nie wiem jak to sprawdzić dokładnie 

Posted

Więc tak mam przeglądarkę wersja v4.4.6.100 podaje ze naj nowsza wersja  ja po aktualizacji Windows 10 3 dzień jestem a  nie mogę sterownika dźwięku przeinstalować ponieważ jeszcze na Windows 10 nie ma pod samsunga rv510 sterowników a podaje ze YouTube korzysta z procy internet explorera nie podaje nigdzie jaki tryb jest czy Retro czy Ultra nie korzystam z rozszerzeń w maxthonie jest standardowy jak o instalacji  podejrzewam ze YouTube korzysta z Flasha   przyznam się nie wiem jak to sprawdzić dokładnie 

Aktualna wersja Maxthona http://forum.maxthon.com/index.php/topic/16142-maxthon-cloud-browser-for-windows-v447600-beta-released/.

Korzystanie z trybu Ultra- patrz screen.

Tak z ciekawości- po co aktualizowałeś do Windowsa 10 skoro nie ma jeszcze dedykowanych sterowników do Twojego komputera dla tego systemu?!

Potem "wychodzą takie kwiatki"...  :huh:

post-4817-0-50994200-1438718720_thumb.jp

Posted

Widocznie zmienił się tryb Retro  Ultra pierw miałem znaczek pioruna czyli chyba ultra teraz znaczek karty retro i ok jest ze ja nie pomyślałem o tym wcześniej dziękuje za pomoc

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.