sercanergin Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 Maxthon İndirme yöneticisinde indirme hızının ayarlanlası için özellik istiyorum . diyelim 10 mb internet hızı var ve bir kaç tane dosya indiriyoruz . toplam indirme hızı saniyede 1 mb ise bunun sınırlandırılmasının indirme yöneticisi penceresinden yapmak istiyorum. misal sn 100kb sn 250 kb gibi. birde bu biraz fazla gelişmiş bir istek olabilir ama. maxthon a mipony inin özelliklerinin indirme yöneticisine de eklemek mümkün mü? yani sıralı linklerin sırası geldikce indirme özelliğini maxthona enbjekte edebilir misiniz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
furkanavshar Posted June 27, 2015 Report Share Posted June 27, 2015 Merhaba sercanergin (: - İndirme hızı ayarı talebinizi geliştirici ekibe ilettim. - Maxthon ayarları > Genel sekmesinin en altındaki "Varsayılan İndirici" bölümünü Mipony olarak ayarlayın. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toros Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Maxthon ayarları > Genel sekmesinin en altındaki "Varsayılan İndirici" Mipony gözükmüyor. Sadece MX downloader var. halbuki PC de Mopony kurulu. Teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toros Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Furkan Bey Mipony'i Varsayımlı yapamadım Yukarıdaki mesajda yazdım. Mipony özellikleir MX varsayımlı indiricide olsa çok güzel olurdu. sercanergi'nin dediği gibi. Nedir bu özellikler. 1- İndirme hızını ayarlayabiliyoruz. 2- PC yi istediğimiz zaman otomatik kapatabiliyoruz. 3- Linkleri otomatik tanıyor. 4- Hızlı indiriyor. 5- Server destekliyorsa dosya kaldığı yerden devam ediyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toros Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Furkan bey soruma cevap almadım. Miponyi MX e tanıtamıyorum Teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
sercanergin Posted July 2, 2015 Author Report Share Posted July 2, 2015 Toros Un dediği gibi Maxthon ayarları > Genel sekmesinin en altındaki "Varsayılan İndirici" de Mipony gözükmüyor. ve Mipony tüm özelliklerini maxthon da istiyoruz .. yada benzer özellikler. eliştiricilere bu tüm özellikleri bildirilse ve herkes tarafında istendiği vurgulansa süper olur. ayrıca baidu browser ın facebook a upload ederken resmi onarma renklerndirme özelliği var. onun da maxthon da olması harika olur. özetle vurgulamak istediğim şey şu. maxthon dünya nın en kullanışlı tarayıcısı olma yolunda ilerlemesine bir fikir katkısı ile iyileştirmelerin yapılması şart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toros Posted July 3, 2015 Report Share Posted July 3, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiiderman Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 Bu konuyla alakalı değil ancak yeni kaydoldum kusuruma bakmayın.Öğrenmek istediğim şey ; indirmek istediğim bir film açtım (sadece o sitede var bu film) ancak yürüte bastığımda normalin aksine üst veya alt köşede indirme penceresi açılmadı.Bu sorunum birçok filmde oluyor ve ben otomatik çıkan pencerelerin açıldığı videoları bulmakta zoelanmaya başladım. Bu indirme işlemi indirme görevlerine girip ''yeni+'' ye tıklayıp manuel olarak yapılabilir mi ? manuel olarak yapılabiliyorsa nasıl ? teşekkür ederim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toros Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 Filmlerin çoğunu (Hatta hepsi) bu şekilde indiremezsiniz. Buna filimin olduğu site izin vermez. Yani adresi indirme yöneticisine yazsanız bile olmaz. Filimler torbobit, upload, uploadable, Letitbit gibi sitelere konulan flimleri indirebilirsiniz. Bunalrı da MX indirme aygıtı görmez. Çünkü kot girmek falan lazım. Youtube deki filmleri indirmek için ayrı eklentiler kullanmalısınız. Forumda var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furkanavshar Posted July 6, 2015 Report Share Posted July 6, 2015 Bu konuyla alakalı değil ancak yeni kaydoldum kusuruma bakmayın.Öğrenmek istediğim şey ; indirmek istediğim bir film açtım (sadece o sitede var bu film) ancak yürüte bastığımda normalin aksine üst veya alt köşede indirme penceresi açılmadı.Bu sorunum birçok filmde oluyor ve ben otomatik çıkan pencerelerin açıldığı videoları bulmakta zoelanmaya başladım. Bu indirme işlemi indirme görevlerine girip ''yeni+'' ye tıklayıp manuel olarak yapılabilir mi ? manuel olarak yapılabiliyorsa nasıl ? teşekkür ederim Merhaba spiiderman, foruma hoş geldiniz (: Eğer indirme düğmesi video üzerinde çıkmıyorsa, araç çubuğundaki "Kaynak Koklayıcı" aracı sayesinde de bulunduğunuz web sayfasındaki ses ve video dosyalarını listelenmiş şekilde görebilisiniz. İndirme çubuğu görünmeyen örnek bir video linki gönderebilirseniz sorunun nerede olduğunu kontrol edebiliriz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toros Posted July 7, 2015 Report Share Posted July 7, 2015 Furkan Bey merhaba Yukarıda yazdığımız soru herhalde gözünüzden kaçtı. Miponiyi ayarlarda göremiyoruz. Maxthon ayarları > Genel sekmesinin en altındaki "Varsayılan İndirici" bölümünü Mipony olarak ayarlayın. Burada aşağı açılır pencerede sadece MX var Halbuki PC de Mipoly kurulu. Teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toros Posted July 12, 2015 Report Share Posted July 12, 2015 Update Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiiderman Posted July 25, 2015 Report Share Posted July 25, 2015 Merhaba spiiderman, foruma hoş geldiniz (: Eğer indirme düğmesi video üzerinde çıkmıyorsa, araç çubuğundaki "Kaynak Koklayıcı" aracı sayesinde de bulunduğunuz web sayfasındaki ses ve video dosyalarını listelenmiş şekilde görebilisiniz. İndirme çubuğu görünmeyen örnek bir video linki gönderebilirseniz sorunun nerede olduğunu kontrol edebiliriz. Hoşbuldum (: Kaynak koklayıcı şeysini anladım ama örneğin '' http://720pizle.com/izle/altyazi/furious-7.html/0'' bu linkte kaynak koklayıcıda çıkan görüntü dosyalarını napacağımı anlamadım sanırım. Yine bi üst cümlede verdiğim linkte videonun diğer alternatiflerinde de indirme çubuğu gelmiyoken aynı sitenin '' http://720pizle.com/izle/altyazi/insurgent.html/3'' bu linkinde indirme çubuğu geliyo. Sanırım sorun alternatif partlarda.Yani farklı filmlerin aynı alternatifinde yine indirme tuşu gelmiyo. Neyse ya cahilliğime veriyorum Toros Bey'in söyledikleri mantıklı geldi Teşekkür ederim Furkanavshar Bey Link to comment Share on other sites More sharing options...
furkanavshar Posted July 25, 2015 Report Share Posted July 25, 2015 Furkan Bey merhaba Yukarıda yazdığımız soru herhalde gözünüzden kaçtı. Miponiyi ayarlarda göremiyoruz. Maxthon ayarları > Genel sekmesinin en altındaki "Varsayılan İndirici" bölümünü Mipony olarak ayarlayın. Burada aşağı açılır pencerede sadece MX var Halbuki PC de Mipoly kurulu. Teşekkürler Merhaba Toros (: Cevap vermekte geciktiğim için kusura bakmayın. Mipony indirme yöneticisi Maxthon'u desteklemiyormuş. Geliştiricisiyle iletişime geçebilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furkanavshar Posted July 25, 2015 Report Share Posted July 25, 2015 Hoşbuldum (: Kaynak koklayıcı şeysini anladım ama örneğin '' http://720pizle.com/izle/altyazi/furious-7.html/0'' bu linkte kaynak koklayıcıda çıkan görüntü dosyalarını napacağımı anlamadım sanırım. Yine bi üst cümlede verdiğim linkte videonun diğer alternatiflerinde de indirme çubuğu gelmiyoken aynı sitenin '' http://720pizle.com/izle/altyazi/insurgent.html/3'' bu linkinde indirme çubuğu geliyo. Sanırım sorun alternatif partlarda.Yani farklı filmlerin aynı alternatifinde yine indirme tuşu gelmiyo. Neyse ya cahilliğime veriyorum Toros Bey'in söyledikleri mantıklı geldi Teşekkür ederim Furkanavshar Bey Rica ederim (: Video indirme çubuğu görünmese bile Kaynak Koklayıcı sayesinde videoları indirebilirsiniz. * Videoyu başlatın (Play tuşuna basarak) * Eğer video indirme çubuğu görünmezse, Maxthon penceresinin sağ üstünde bulunan Kaynak Koklayıcı'ya tıklayın * Görüntü sekmesinde sayfadaki video görünecektir. * Eğer birden fazla video listelenmişse, film videosunu boyutundan, isminden vs. anlayabilirsiniz. (Örneğin aşağıdaki görselde görünen tek dosya film dosyasıdır. 1.1 GB boyutludur. Sizin verdiğiniz linkteki filmi şu an indiriyorum) * İşaretleyin ve İndir butonuna tıklayın. * Videonuz indirilecektir. Tadını çıkarın ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toros Posted July 26, 2015 Report Share Posted July 26, 2015 Merhaba Toros (: Cevap vermekte geciktiğim için kusura bakmayın. Mipony indirme yöneticisi Maxthon'u desteklemiyormuş. Geliştiricisiyle iletişime geçebilirsiniz. MX ın Mipoly, desteklemediğine üzüldüm. Gerçekten bir eksiklik. Başka indirme programlarını destekliyor mu? Mesela İnternet dowloader gibi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiiderman Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Rica ederim (: Video indirme çubuğu görünmese bile Kaynak Koklayıcı sayesinde videoları indirebilirsiniz. * Videoyu başlatın (Play tuşuna basarak) * Eğer video indirme çubuğu görünmezse, Maxthon penceresinin sağ üstünde bulunan Kaynak Koklayıcı'ya tıklayın * Görüntü sekmesinde sayfadaki video görünecektir. * Eğer birden fazla video listelenmişse, film videosunu boyutundan, isminden vs. anlayabilirsiniz. (Örneğin aşağıdaki görselde görünen tek dosya film dosyasıdır. 1.1 GB boyutludur. Sizin verdiğiniz linkteki filmi şu an indiriyorum) * İşaretleyin ve İndir butonuna tıklayın. * Videonuz indirilecektir. Tadını çıkarın ;) Adamsın Teşekkür ederim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.