Toros37 Posted March 15, 2015 Report Share Posted March 15, 2015 Bir formu dolduruken eski verisyonlardan biliyorum otomatik doldurudu. DİKKAT parol ve kullanıcı isiminden bahsetmiyorum. Bunu zaten sorunsuz yapıyor. Benim dediğim Forum sayfasında diyelim 3-5 dolacak satır, boş kutucuk var. Kelimenin 1-2 harfini yaznınca kelime otomatik seçenekler sunup bizim seçmemizi beklerdi. Aynı google arama kutucuğuna yazdığımız zaman keilmeyi tamamlaması gibi. Yeni versiyonlarda bu özellik kalktı. PC den mi Maxthondan mı kaynaklanıyor bilemedim. Çok güzel bir özellikti. Uzun bir kelimeyi veya cümleyi ilk 1-2 harfi ile kendi bulması otomotik tamamlaması çok güzeldi. Bu özellik tekrar konulamaz mı? Link to comment Share on other sites More sharing options...
furkanavshar Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Merhabalar (: Maxthon Bulut Tarayıcı'nızda doldurduğunuz herhangi bir form satırına sağ tıklayıp "Formu kaydet" komutunu kullandığınızda, o form grubundaki tüm satırlar kaydedilir ve web sayfalarındaki o form alanı her ziyaretinizde otomatik olarak doldurulur. Önceki sürümdeki tüm form verileri bahsettiğiniz şekilde otomatik olarak kaydediliyordu. Lakin bu durum bazı durumlarda karışıklığa ve gizlilik sorunlarına yol açabiliyordu. Bu yüzden her form alanını otomatik olarak kaydedip doldurmak yerine, tercihi kullanıcıya bırakmayı tercih ettik. İçtenliklerimle (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toros37 Posted March 17, 2015 Author Report Share Posted March 17, 2015 Furkan bey teşekkürler. Bu yazdığınız durumu bende düşünmüştüm. Ama sadece parolalarda olur zannediyordum. Deneyeceğim. Olursa çok güzel bir şey olacak. Tekrar teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toros37 Posted May 26, 2015 Author Report Share Posted May 26, 2015 Teşekkürler oldu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts