31135592 Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 Szanowni forumowicze. Jestem szczęśliwym użytkownikiem Maxthona od kilku dni i czuję, że zostanę z przeglądarką na dłużej. Szczególnie teraz, kiedy widzę świetnie dopracowanego adbloka Temat zakładam w celu uzyskania jednej wiadomości. Czy przeglądarka posiada możliwość automatycznego odświeżania jednej karty co określony czas? Na przykład co minutę, tak jak w którejś ze starszych wersji Opery? Albo istnieje rozszerzenie, które ma taką funkcję, jak Easy Autorefresh w Chrome? Z góry dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARMIAK38 Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 prawoklik na aktywnej karcie i z rozwijanego menu wybierasz auto odświeżenie do wyboru co ile sek ma się odświeżać strona Link to comment Share on other sites More sharing options...
31135592 Posted March 12, 2015 Author Report Share Posted March 12, 2015 Super, wielkie dzięki Głupi klikałem na stronie i nie było takiej opcji. Klikając na karcie jest.. Do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzviro Posted December 14, 2016 Report Share Posted December 14, 2016 (edited) Podepnę się do tematu. Czasem (nie zawsze, może zależy to od fazy Księżyca abo cuś), w momencie kiedy zamykam jakąś kartę, to następna aktywna (u mnie po lewej stronie) automatycznie się odświeża mimo, że autoodświeżanie mam wyłączone. I z każdą następną aktywną kartą jest tak samo. Jest to trochę wkurzające... Wie ktoś, o co chodzi? Edited December 14, 2016 by rzviro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts