27431800 Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 Merhaba, maxthonu birkaç bilgisayarda maxthon pasaportumu açarak kullanıyorum. bir bilgisayarda geçmişte girdiğim siteleri online görüntüleyebiliyorum. geçmiş eşitleme ayarı açık durumda. acaba diğer bilgisayarda da bu ayar açık olur mu. yoksa bu ayarı manuel mi ayarlamalıyım her ikisinde de geçmişi online görebilmek için. teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yunusarpc Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 kardeş genel yetkililerden sana cevap gelene kadar fıtık olursun ben sana yardımcı olayım oturum açıp ve eşitleme durumun ototmatik olduğu sürece eşitleme yapar ya oturum açık bırakma vayada eşitlemeyi manuel sistemine al bir bilgisayarda yaptığın eşitlemeyi diyer bilgisayarlarda görüyorsun denenmiştir Link to comment Share on other sites More sharing options...
27431800 Posted March 1, 2015 Author Report Share Posted March 1, 2015 yani history.maxthon.com da tüm bağlı bilgisayarların geçmişini görebiliyor muyum tek bir tanesinde history sync açınca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yunusarpc Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 evet görürsün bende görünüyor oturum açtığın sürece görürsün bütün bilgisayarlarda oturumun açık olduğu sürece yapılan işlemler eşitlendiğinde görürsün Link to comment Share on other sites More sharing options...
27431800 Posted March 1, 2015 Author Report Share Posted March 1, 2015 Tamam çok teşekkürler:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toros37 Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 yunusarpc replied at 2015-3-1 02:10 kardeş genel yetkililerden sana cevap gelene kadar fıtık olursun ben sana yardımcı olayım otur ... Furkan Avşara haksızlık ediyorsun. Benim şimdiye kadar sorduğum sorulara en geç bir gün sonra cevap vermiştir. Hiçte fıtık olmadım. Teşekkürler Furkan Avşar Link to comment Share on other sites More sharing options...
27431800 Posted March 3, 2015 Author Report Share Posted March 3, 2015 merhaba, dediklerinizi yaptım ama diğer bilgisayara ait geçmişi göremiyorum sorun nedir acaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
derdi27 Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 furkan kardeşim senin gibi işsiz bütün gün oturup burayı kontrol mü edecek, forumların işleyişi budur anlık cevap istiyorsan mirc desteği olan yerler bul (varsa) sende kaçgündür bizi fıdık ettin arpacı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yunusarpc Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 ben işsiz gücsüz değilim ben veteriner hekimim fırsat buldukça giriyorum buraya ama sana gıçıklık olsundiye derdi27 üç dört gündür iş çıkışı ve boşluk buldukça temalar üzerinde çalıştım ve dört temayı sorunsuz hatasız çalışır duruma getirerek hizmete sundum kalkıp bana teşekkür edeceğinize konuştuğunuz kelimeye bak ben yetkililerden dedim furkan veya şu bu diye söz etmedim hatayla karışılaşan biri icin cevap alabilmesi ve günler beklemesi sorun yaşayan için fıtık olma durumuna gelir anlaman gıt değilse inşallah anlarsın Link to comment Share on other sites More sharing options...
yunusarpc Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 ingilizler kadar olamıyorsunuz tema yaptık diye adamlar bana teşekür mesajları gönderiyor sizde utanmadan hakaret ediyorsunuz ayıp lan sanki parayla çalışıyoruz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts