voyvod Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 Witam Od kilku miesięcy użytkuję Maxthon'a i jestem coraz bardziej zadowolony, niemniej jednak brakuje mi jednej małej opcji która była w Operze. Mianowicie możliwości przywracania zamkniętej karty (jak na obrazku w Operze) Muszę przyznać że dla mnie była to opcja bardzo przydatna i nieraz mi pomogła kiedy przypadkowo zamknąłem kartę.Nie wiem czy Maxthon ma taką opcję?, ja nie mogę znaleźć.Jeżeli tak to jak to wykonać? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARMIAK38 Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 menu-gesty myszy-karty-przywróć ostatnio zamkniętą kartę Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 Postępuj wg. kroków zaznaczonych na screenie : Link to comment Share on other sites More sharing options...
romcz Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 Ctrl-Shift-T - uniwersalny przeglądarkowy skrót przywracający ostatnio zamkniętą kartę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voyvod Posted February 28, 2015 Author Report Share Posted February 28, 2015 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi.Tak się spodziewałem że taka przeglądarka musi mieć taką opcję, tylko ja ciemny nie znalazłem jej:) Edit: Kliknąłem w krzywą strzałkę jak wskazał Magg i wszystko jasne .Śmieszne jest to że funkcja była pewnie od początku bo nie przypominam sobie abym ją włączał, do głowy mi nie przyszło że odpowiada za ten gest.Teraz chyba jest wszystko co mi jest potrzebne do używana przeglądarki.Jak człowiek przez lata używał Opery to szuka podobnych funkcji w nowej przeglądarce:) Pozdrawiam i jescze raz dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts