tema hakında


yunusarpc

Recommended Posts

dediğini yaptım ama yüklenmiyor maxthon 3 yükledim pcye ıe9 temasını ona yükledim maxthon skin dosyasından ıe9 temasını aldım ve maxthon 3 pcden komple sildim maxthon cloud browseri yükledim yani son sürümü ve ıe9 temasını denedim olmadı sanırım uyumlu değil bunu nasıl uyumlu hale getirebiliriz

Link to comment
Share on other sites

Toros37 replied at 2015-2-27 12:22 back.gif

Furkan bey Bu ne özelliği? Neden bunu kapatıyoruz?

Bende açık?

Merhaba Toros37,

"Kullanıcı tanıtıcı dizgisi" üst düzey bir ayardır ve genellikle web geliştiriciler tarafından kullanılmaktadır. Veya yalnızca belirli tarayıcılarda görüntülenebilen web sitelerine giriş yapmak için kullanılmaktadır.

Örneğin, bir web geliştiricisi bir sitenin başka tarayıcılarda nasıl görüntülendiğini görmek için Kullanıcı tanıtıcı dizgisini kullanır. Diğer tarayıcıları tek tek açıp denemesine gerek kalmaz.

Veya bazı web sitelerinde şöyle bir durum olabilir: "Bu internet sayfası sadece X tarayıcıda görüntülenmektedir." Böyle durumlarda da kullanıcı tanıtıcı dizgisini geçici olarak o tarayıcıya ayarlayabilirsiniz.

Link to comment
Share on other sites

Verdiğiniz bilgi için teşekkürler.

Şu halde bu tık bizde devamlı seçili mi olsun yoksa seçili olmasın mı?

Ayrıca yeri gelmişken sorayım Maxthon kurarken KGDP ye katıl seçeneğini işaretliyelim mi işaretlemeyelim mi?

Bize ne faydası var?

Tekrar teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

Toros37 replied at 2015-2-27 19:33 back.gif

Verdiğiniz bilgi için teşekkürler.

Şu halde bu tık bizde devamlı seçili mi olsun yoksa seç ...

kgdp kullanıcı alışkanlıklarınızı kaydedip istatistiksel olarak diğer kullanıcı verileriyle kıyaslanmasını sağlıyor. kısaca kullanıcı verilerini toplayıp eksikleri, en çok kullanılanları v.b şeyleri değerlendiriyor.

Link to comment
Share on other sites