Hızlı erişim klasör


CLasSy

Recommended Posts

Hızlı erişimde grup veya klasör olusturabiliyormuyuz ? ornegin a diye bir klasör açıcam içine siteler koyucam 2 3 tane hızlı erişimde gözükcek bu grup veya klasör sık kullanılanlar değil demek istediğim hızlı erişimde klasör olusturulabiliyormu diğer tarayıcılarda oluyordu

Link to comment
Share on other sites

Merhaba CLasSy, foruma hoşgeldiniz (:

Maxthon'da Hızlı Erişim klasörü oluşturmanın birbirinden farklı yolları vardır. Zevkinize uygun olan şekilde oluşturabilirsiniz.

1. seçenek: Hızlı Erişim sayfasının altında "1" yazan düğmenin sağındaki + düğmesine tıklayın. 2. bir sayfa açılacaktır. "2" düğmesine sağ tıklayın ve "Yeniden adlandır" komutuyla sayfayı tercihinize göre adlandırıp (örn. -Teknoloji-) ilgili kutucuklarla doldurabilirsiniz. Yeni sayfalar açarak Hızlı Erişim sayfalarını klasör şeklinde gruplandırabilirsiniz.

2. seçenek: Boş bir Hızlı Erişim kutucuğundaki + simgesine tıklayın ve açılan pencerenin üst kısmından "Uyg" sekmesine geçin. Sol alttaki "Website Mosaic" seçeneğindeki "Ekle" düğmesine tıklayın ve mozaik grubunu arzu ettiğiniz şekilde doldurun. Aynı mozaik grubundaki kutucuklar daima bir arada bulunur.

Link to comment
Share on other sites