Toros37 Posted February 16, 2015 Report Share Posted February 16, 2015 Sevgililer gününde Maxthon kendisine özgü bir jest yapayım demiş. Sevgililer günü için hazırladığı temayı bizim isteğimiz dışında yüklemiş. O gün girenler görmüştür. Ama ben hoş karşılamadım. neden??? Bir defa bu istek kendimize bırakılmalıydı. Linkini verirlerdi isteyen yüklerdi. (Ki ben yüklerdim) Diğer husus aklıma şunu getiriyor "Bakın ban tarayıcıda istediğimi yaparım, Temayı değiştiririm" Bunun devamı sizi bilgileriniz de benim elimde. Tabii böyle bir şey olacak demiyorum Yanılıyor olabilirim ben sadece fikrimi yazdım. Siz değişik düşünebilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furkanavshar Posted February 16, 2015 Report Share Posted February 16, 2015 Merhaba Toros 37 (: Hızlı Erişim sekmesi arka planı çevrimiçi protokole bağlıdır. Yalnızca arka plan hizmeti özel günlerde değiştirilebilir; ama tema veya başka herhangi bir şey dışarıdan değiştirilemez. Fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toros37 Posted February 17, 2015 Author Report Share Posted February 17, 2015 Teşekkür ederim. Ben fikrimi belirttim. :lol :lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts