Sign in to follow this  
Mist001

Cookie Problem

Recommended Posts

V.4.4.4.2000. eBay is telling me there's a problem with my browser and cookies, but there isn't, as you can see form the attached picture. I've tried it with both Adblock on AND off and I've cleared all my cache, temporary files and whatnot.

Image5_zps01dfcffa.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Works Perfectly fine for me, even looked at the watch 3 times and no cookie problems...

Do you have adobe flash player or you're using custom UA?

Please restart your browser and try again

Share this post


Link to post
Share on other sites

DARKSTORM replied at 2015-2-15 14:40 back.gif

Works Perfectly fine for me, even looked at the watch 3 times and no cookie problems...

Do you have ...

Like I say, I've done everything browser-wise and the problem is still here. I suspected it might be a fault with eBay but that's unlikely given the size of the operation, plus you and other people aren't getting it. There's nothing changed here apart from me doing an absolute clean install last night of the very latest Maxthon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

When are you getting this error? On sign in? After a purchase? Payment?

I just signed in and everything is working fine, although I did have a weird issue the other day where after going to Paypal it wouldn't take me to the payment page. Turning off ABP fixed that, but never had any cookie issues.

Try signing out of Passport and see if it still happens.

Share this post


Link to post
Share on other sites

7twenty replied at 2015-2-15 15:39 back.gif

When are you getting this error? On sign in? After a purchase? Payment?

I just signed in and everyt ...

It's when I've signed in and I try to go to 'My Ebay', then that page comes up. I've noticed to tonight that I seem to be having random refreshes on Facebook. I don't know yet if it's a Facebook problem or Maxthon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Mist001,

Sorry for the inconvenience.

Here on my side i conducted a test but i couldn't reproduce this issue. I can login into my eBay account without any problem.

Are you browsing in a normal window ?

If you have allowed cookies on all sites and the problem still exists, then you may need to check if there is no other third party software (anti viruses...) you are running that might be causing the problem.

Also, if you are using Maxthon account , you may log out and give it a try again.

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Here I have no problem and I have this cookies

11860

11859

Maybe you should delete cookies with dev tools and retry.

post-30082303-14315124123939_thumb.jpg

post-30082303-14315124124033_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

FOMECBLOT replied at 2015-2-15 23:46 back.gif

Here I have no problem and I have this cookies

The problem has resolved itself overnight! I'm not getting the cookie message this morning, thanks. No auto refreshes on Facebook either, yet!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this