31084205 Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 Öncelikle Merhabalar Bende Maxthon ailesine katıldığım için mutluyum Lakin browseri kullanırken bazı hatalar gördüm ve bunları paylaşmak istedim. 4 veya 5 tane sekme açtığımızda sekmeler kendi kendine kapanıyor bu sorun düzeltilirse memnun olacağım. Sevgili Maxthon Editörlerine Sevgiler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toros37 Posted February 16, 2015 Report Share Posted February 16, 2015 Böyle bir şey bizde olmuyor. Çok sekme açarsanız sağ üstte sekmeleirn gizlendiğini gösteren rakamlar çıkıyor. Buna tıklayınca sayfalar açılıyor. Elbette Furkan Avşar'ın size cevabı temiz bir son sürüm Maxthon olacak. :lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
derdi27 Posted February 16, 2015 Report Share Posted February 16, 2015 Toros37 replied at 2015-2-16 01:53 Böyle bir şey bizde olmuyor. Çok sekme açarsanız sağ üstte sekmeleirn gizlendiğini gösteren ... zaten son sürümü kullanıyor ayrıca ben yaklaşık 11 sekme açtım denemek için böyle bir sorunla karşılaşmadım sanrım sorun sizde var Link to comment Share on other sites More sharing options...
furkanavshar Posted February 16, 2015 Report Share Posted February 16, 2015 Merhaba 31084205, foruma hoşgeldiniz (: RklmEngelleme Plus süzgeç listesinde yalnızca EasyList'i takip ettiğinizden emin olun. Aynı süzgece sahip birden fazla listeyi takip etmek tarayıcıyı tepkisiz bırakabilir. Ayarlar > Gelişmiş sekmesinde * Yumuşak kaydırmayı etkinleştir * Retro Kipinde standart hareketlendirmeyi etkinleştir (Bu seçenek IE8 ya da daha yükseğini yüklemenizden sonra kullanılabilir) * GPU donanım hızlandırmayı etkinleştir seçeneklerinin işaretli olduğundan emin olun. * Her zaman Ultra Kipini kullan kutucuğu işaretsiz olsun. Ayrıca yine Ayarlar > Gelişmiş sekmesindeki 'Sistem tepsisi simgesi' başlığındaki tüm kutucukların işaretini kaldırmayı deneyin. Sorun devam ederse bir de Maxthon hesabınızdan çıkış yaparak sorunun devam edip etmediğini deneyin. En azından ayarlarınızla ilgili olup olmadığını öğrenebiliriz. Lütfen tekrar geri bildirim yapmaktan çekinmeyin! (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
31084205 Posted February 16, 2015 Author Report Share Posted February 16, 2015 Hoşbulduk Sayın Arkadaşlar. Sayın Modumuzun dediklerini sırasıyla kontrol ettim sadece Retro Kipinde standart hareketlendirmeyi etkinleştir işaretsiz di şimdi aktifleştirdim tekrar deneyeceğim İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts