30264824 Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Witam! Mam pytanie a propos działania przeglądarki Maxthon. Otóż gdy konto użytkownika jest zwykłe (tzn nie administrator systemowy - Windows 7) to przy każdym uruchomieniu wyskakuje okienko z pytaniem czy Maxthon może wprowadzać zmiany na komputerze i logowaniem administratora. Po zamknięciu przeglądarki i ponownym otwarciu ponownie mam ten sam komunikat. W związku z tym mam pytanie : czy jest to właściwe zachowanie i czy tak ma być? Pozdrawiam, Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Kliknij prawym przyciskiem myszy na skrót do Maxthona/ plik wykonywalny .exe. Wybierz "Właściwości", następnie przejdź do zakładki "Zgodność". Kliknij "Zmień ustawienia dla wszystkich użytkowników". Zaznacz opcję " Uruchom ten program jako administrator". Link to comment Share on other sites More sharing options...
30264824 Posted February 12, 2015 Author Report Share Posted February 12, 2015 Jak to zaznaczyłem to zanim sie otworzy program juz każe logować się adminiem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 30264824 replied at 2015-2-12 17:24 Jak to zaznaczyłem to zanim sie otworzy program juz każe logować się adminiem.... Masz wybranego Maxthona jako przeglądarkę domyślną? Jeśli tak - spróbuj odznaczyć stosowną opcję w ustawieniach Maxthona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts