toastt Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 Witam, od jakiegoś czasu, prawie codziennie, miewam crash Maxthona o kodzie R6034. Z informacji pokazującej się odczytałem, że jest to crash spowodowany nieprawidłową próbą odczytania biblioteki C++. Najczęściej dzieje się tak, kiedy pracuję na jednej karcie i chcę coś otworzyć w nowej karcie, używając albo przeciągnięcia lub wciśnięcia "scrolla". Po dwóch lub trzech ponownych instalacjach Maxthona w ciągu około miesiąca, powoli Maxthon zaczyna mnie denerwować. Chciałbym się coś dowiedzieć na temat tego błędu, najlepiej jak jemu zaradzić. Pracuję na Windowsie 8 Pro 64 bit, posiadam Java 8 update 31 64 bit, wraz z Maxthonem korzystam z małego programu Ad Fender, jest to ulepszony adblock. Proszę o możliwie jak najszybszą pomoc. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 Jakiej wersji Maxthona aktualnie używasz? Forum pokazuje, że jest to Maxthon 3 ( dla Twojej informacji - MX3 jest przestarzały i nie wspierany już od dłuższego czasu) Zaktualizuj swoją przeglądarkę do aktualnej wersji z tego linka http://forum.maxthon.com/thread-14460-1-1.html . Sugeruję Tobie wykonanie czystej instalacji. Co do Twojego problemu z bibliotekami - wystarczyłoby wpisać kod błędu w Google i znalazłbyś wiele odpowiedzi... Przeinstaluj/ napraw biblioteki Visual C++ - mam nadzieję, że linki do pobrania tych bibliotek tym razem znajdziesz sam ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toastt Posted February 7, 2015 Author Report Share Posted February 7, 2015 Dziękuję za pomoc i odpowiedź. Mam nadzieję, że po zainstalowaniu aktualizacji Maxthona i reinstalacji bibliotek C++, problem powinien zniknąć. Edycja: pomimo odinstalowania Maxthona 3 i zainstalowania Maxthona 4 beta, mój profil na forum nie zaaktualizował się, stąd nadal może wyświetlać się iż posiadam Maxthona 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 toastt replied at 2015-2-7 16:24 Dziękuję za pomoc i odpowiedź. Mam nadzieję, że po zainstalowaniu aktualizacji Maxthona i reins ... Odznacz opcję zaznaczoną na screenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts