Joan.na Posted January 2, 2015 Report Share Posted January 2, 2015 Gdy próbuje instalować MxNitro w wersji 1.0.0.2000 na koncie ograniczonym to mam monit UAC. Jak wybiorę konto administratora z listy to aplikacja potem się na tym koncie instaluje, a użytkownik z ograniczeniami nie ma do niej dostępu. Aby się udała instalacja trzeba na chwilę podnieść kontu uprawnienia / wyłączyć UAC. Dużo by dała pewnie ścieżka instalacji / tryb instalacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krump Posted January 2, 2015 Report Share Posted January 2, 2015 W zwykłym maxthonie, masz coś takiego, że jak masz konto z ograniczeniami, to przy każdym uruchomieniu Maxthona prosi o autoryzacje admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joan.na Posted January 6, 2015 Author Report Share Posted January 6, 2015 To jeszcze gorzej niż uruchamiany MxNitro. Jakby zrobili przeglądarkę dla administratorów systemu, a nie użytkowników końcowych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
&#lt;{-(ahgan++)-}&#gt; Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Thanks for your advice, we'll discuss this situation. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krump Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 Joan.na replied at 2015-1-7 00:19 To jeszcze gorzej niż uruchamiany MxNitro. Jakby zrobili przeglądarkę dla administratorów system ... Jak odpalasz po prostu przeglądarkę zawsze prosi o hasło admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
16709251 Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Witam wszystkich prosze o rade obecnie używam Mx 4.4.4.3000, chcę przesiąść sie na Mx Nitro , czy są jakieś różnice między dwoma wersjami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joan.na Posted May 11, 2015 Author Report Share Posted May 11, 2015 Witam wszystkich prosze o rade obecnie używam Mx 4.4.4.3000, chcę przesiąść sie na Mx Nitro , czy są jakieś różnice między dwoma wersjami? Nitro jest uboższe, bez języka polskiego, bez dodatków, bez paska zakładek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts