Toros37 Posted December 22, 2014 Report Share Posted December 22, 2014 Bilindiği gibi MX çeviriyi varsayımlı olarak "google" üzerinden yapıyor. halbuki Google çvrisi çok güzel değil. Benim kullandığım ve çok memnun oduğum 2-3 çevri sayfası var. Bunları varsayımlı yapmak istiyorum. Ama seçeneklerde yok. Seçenekler/gelişmiş/çevri de Youdao ve Baidu gibi Çin çevri sayfaları konmuş. Eyvallah. Ama Googleden başkaları da olmalıydı, bunları varsayımlı olarak atamalıydık. Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toros37 Posted December 26, 2014 Author Report Share Posted December 26, 2014 furkanavshar merhaba Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
furkanavshar Posted December 26, 2014 Report Share Posted December 26, 2014 Merhaba Toros37 (: Kusura bakmayın, konu arkalarda kaldığı için dikkat etmemişim. Bahsettiğiniz çeviri sayfalarında "Sayfa çevirisi" özelliği var mı? Yani Google, Youdao ya da Baidu gibi bir sayfanın tümünü kendi içerisinde çevrilmiş olarak gösterebiliyor mu? Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toros37 Posted December 27, 2014 Author Report Share Posted December 27, 2014 Pardon. Evet sayfa çevirisi yok. Sadece cümle veya paragraf çevrisi var. Sayfa değilde seçilen kelimeyi çevirse benim işime yarayacak. İşte sayfa adresi http://www.ingilizce-turkce-ceviri.net/ Ama her halde olmayacak. Bende F7 tuşuna atadım. Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts