Nelusia Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Hejka słuchajcie mam problem. Zainstalowałam najnowsza wersję Mx i po ponownym otworzeniu na 1 stronie szybkiego wybierania są kafelki w stylu mozaiki (jedne duże, reszta mniejsze), 2 strona już jest normalna (wszystkie kafelki takie same). Czy ktoś orientuje się jak to zmienić, tak aby były wszystkie kafelki równe? :L Będę mega wdzięczna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Cześć Kliknij prawym przyciskiem myszy na mozaikę i wybierz ostatnią dostępną opcje- "ungroup". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelusia Posted December 16, 2014 Author Report Share Posted December 16, 2014 Kliknij prawym przyciskiem myszy na mozaikę i wybierz ostatnią dostępną opcje- "ungroup". Dziękuję bardzo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voyvod Posted January 2, 2015 Report Share Posted January 2, 2015 A jak powrócić do poprzedniej wersji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krump Posted January 2, 2015 Report Share Posted January 2, 2015 Wersji czego? maxthona? Ściągnij instalkę poprzedniej wersji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted January 2, 2015 Report Share Posted January 2, 2015 voyvod replied at 2015-1-2 02:52 A jak powrócić do poprzedniej wersji? Jeżeli masz na myśli starą wersję Quick Access to jedynym wyjściem jest zainstalowaniem starszej wersji Maxthona (jeśli dobrze pamiętam to którąś z wersji 4.4.0). Mógłbym poznać przyczynę dla której chciałbyś/ chciałabyś powrócić do poprzedniej wersji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voyvod Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 Nie chodzi o starszą wersje Maxthona. Kliknąłem "ungroup" jednak chciałbym wrócić do poprzedniego stanu ale nie wiem jak :loveliness: Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 voyvod replied at 2015-1-3 11:44 Nie chodzi o starszą wersje Maxthona. Kliknąłem "ungroup" jednak chciałbym wrócić do poprzedn ... Tak na przyszłość- dokładnie opisuj swoje problemy... Rozwiązanie znajdziesz pod tym linkiem http://forum.maxthon.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=14055&pid=74792&fromuid=765686 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voyvod Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 Dzięki za odpowiedź, znalazłem Dopisałem się do wątku właśnie w tym temacie więc myślałem że pytanie będzie zrozumiałe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A.S. Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 voyvod replied at 2015-1-4 02:44 Nie chodzi o starszą wersje Maxthona. Kliknąłem "ungroup" jednak chciałbym wrócić do poprzedn ... I don't speak Poland. So... English... + -> Apps -> Websites Mosaik And add your sites. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voyvod Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Thanks for your interest, but the problem is already solved. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts