17930499 Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Witam, Korzystam z Maxthona 3.5.2.1000. Od wczoraj mam problem z tą przeglądarką w moim laptopie z systemem Windows 8.1, a od dzisiaj identyczny problem w komputerze z systemem Windows 7. Przy próbie otwarcia jakiejkolwiek strony pojawia się błąd - !urlDomain.empty() (2) Próba reinstalacji Maxthona nie pomogła. Maxthona w wersji 4 - nie chcę. Przeglądarka reaguje tym błędem na każdą otwieraną stronę. Proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Dla Twojej wiadomości- Maxthon w wersji 3 dawno już nie jest wspierany. Dlatego nie dziw się, że coraz więcej stron/ rzeczy nie działa prawidłowo. Ze swojej strony mogę Tobie doradzić wykonanie czystej instalacji Maxthona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
17930499 Posted December 15, 2014 Author Report Share Posted December 15, 2014 magg replied at 2014-12-15 06:08 Dla Twojej wiadomości- Maxthon w wersji 3 dawno już nie jest wspierany. Dlatego nie dziw się, że ... Dziękuję. Zrobiłam czystą instalację i jedynie przywróciłam z kopii folder Users w AppData/Roaming/Maxthon 3. W tej chwili przeglądarka działa poprawnie. Dopóki się da pozostane przy tej wersji Maxthona. Czwórka kompletnie mi nie odpowiada. Pozdrawiam, Anna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts