.


sepla932

Recommended Posts

Merhaba Melih (:

Mx Nitro sadece hız odaklı bir tarayıcıdır. İnternet kullanıcılarının büyük bölümü sadece web sayfası görüntülemek için internete giriyor. Nitro, özellikle yüklerinden arındırıldı.

7 salisede açılış ve sayfa yükleme süresi ile dünyanın en hızlı açılan ve sayfa yükleyen tarayıcı olduğu tescillenmiştir.

Nitro, Maxthon Bulut Tarayıcı'nın devamı niteliğinde değildir. Farklı kullanım amaçları için üretilmiş farklı tarayıcılardır.

Özellik beklentili kullanıcılar için Maxthon Bulut; özellik ihtiyacı duymayan ve sadece hız isteyen yalın kullanıcılar için Nitro geliştirilmiştir.

Ayrıntılı bilgiyi buradan alabilirsiniz: http://usa.maxthon.com/nitro/tr/

NOT: Nitro, henüz BETA sürecinde. ÇOK YAKINDA final sürümün bulunduğu e-posta ile bütün kullanıcılarımız bilgilendirilecektir.

Link to comment
Share on other sites

Bu kadar sene MX kullanıcısıyım MX Nitroyu ilk defa duyuyorum.

Ama ilgimi çekti. Denemeliyim.

Nitro akıllı telefonlarda kullanılıyor mu acaba? Böyle olsa daha iyi olur. Sadece hız.

Yeri gelmişken yazayım. MX androit çok güzel bir program.

Severek ve beğenerek kullanıyorum.

Ama bazı arkadaşlar çok hafıza yediğini ve kota yediğini söylüyorlar.

Ne derece doğru?

Link to comment
Share on other sites

Toros37 replied at 2014-12-14 11:46 back.gif

Bu kadar sene MX kullanıcısıyım MX Nitroyu ilk defa duyuyorum.

Ama ilgimi çekti. Denemeliyim.

Android için Maxthon, en az kota ve pil harcayan Android tarayıcısıdır. Çünkü web sayfalarının sabit elementlerini ön bellekte tutar, tekrar tekrar veri harcayıp internet üzerinden indirmez. Bu sayede kotadan ve pilden tasarruf ederken aynı zamanda süper hız sağlar (:

Link to comment
Share on other sites

melihozkurt replied at 2014-12-14 17:39 back.gif

Sayfa gayet iyi de insanlar alışmış olduğu kısayollar yok.Türkiye'de çok kullanılan Gizli S ...

Merhaba Melih,

Nitro için önerdiğiniz özellikler zaten Maxthon Bulut Tarayıcı'nın kendisi (: Ayrıca henüz BETA sürümünde olduğu için geçmişi silme gibi özellikler bulunmuyor. Standart seçenekler tam sürümle birlikte eklenecektir.

Mail.ru videoları dahil, hiçbir sitede ve hiçbir video oynatıcısında bu güne kadar bir sorunla karşılaşmadım. Maxthon'u kaldırdıktan sonra C:\Users\Kullanıcı Adınız\AppData\Local\Temp içerisindeki Maxthon3Cache ve MaxthonCrashData klasörlerini sildikten sonra en son sürümü indirerek temiz kurulum yapmak işe yarayabilir.

Link to comment
Share on other sites

melihozkurt replied at 2014-12-14 22:36 back.gif

Bunu bir çok kez yaptım furkanvshar hatta bilgisayara bol bol format attığımdan sıfır(temiz) ...

Eski bir sürüm kullandığınızı görüyorum.

Şu anki sürümü kaldırıp C:\Users\Kullanıcıadınız\AppData\Local\Temp dizinindeki "Maxthon3Cache" ve "MaxthonCrashData" klasörlerini sildikten sonra http://dl.maxthon.com/mx4/mx4.4.3.4000.exe bağlantısından en son sürümü indirip kurmanızı tavsiye ediyorum.

Yalnız düşük donanımlı bilgisayarlar için önemli bir husus var. Son sürümü kurduktan ve Mx Pasaportunuzla giriş yaptıktan sonra Ayarlar > Web içeriği sekmesi altındaki Yazım Denetimini devre dışı bırakmayı ve Gelişmiş sekmesi altındaki ayarları tam olarak resimde gösterildiği şekilde yapmayı dener misiniz? (İşaretli ve işaretsiz kutucuklar bu şekilde olmalı)

g4krBR.png

Link to comment
Share on other sites