sonyy Posted November 28, 2014 Report Share Posted November 28, 2014 Maxthon yeni kullanmaya başladım ama şekilli işaretler kare kare çıkıyor mesela 1 resimle gösteriyim size bu durumu nasıl çözebilirim tarayıcı ile alakalı bir durum diger tarayıcılarda böyle bir sorun yok lutfen yardımcı olun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toros37 Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Sayfaya sağ tıklayın kodlamayı seçin. Burada Daha fazla var. Bunların içinde Türkçe olan karakterleri deneyin. Olacaktır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furkanavshar Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Merhaba sonyy, foruma hoş geldiniz (: Ultra Kipi'nden Retro Kipi'ne geçiş yaptığınızda karakterlerin görüntülenmesi düzelecektir. Söz konusu sayfa eski kodlamaya sahip. Bu yüzden Trindent çekirdeğine geçmek (yani Retro Kipi kullanmak) gerekiyor. Bunu yapmak için sağ üstteki Seçenekler Menüsüne tıklayın (üç çizgi) > "Tarayıcı çekirdeğini değiştir : Ultra -> Retro" komutunu seçin. Bu değişiklik yalnızca bu sitede gerçekleşecektir. Yani daha sonra tekrar ayarları eski haline getirmenize (Retro'dan Ultra'ya geçmenize) gerek kalmaz. Desteğiniz için teşekkürler! Link to comment Share on other sites More sharing options...
30234226 Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 başlat menüsünü sağda kullanan bi ben varım sanıyordum:) selam sana eyy dost . Link to comment Share on other sites More sharing options...
furkanavshar Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 30234226 replied at 2014-12-6 00:49 başlat menüsünü sağda kullanan bi ben varım sanıyordum selam sana eyy dost . (: Maxthon tesadüfleri sever. Bu arada tarayıcınızın çok eski bir sürüm olduğunu görüyorum. Şu anki sürümünüzü bilgisayardan kaldırdıktan sonra (kaldırırken "Kullanıcı verilerini de sil" kutucuğunu işaretleyin), http://dl.maxthon.com/mx4/mx4.4.3.3000.exe bağlantısından en son sürümü indirip kurmanızı tavsiye ederim. Maxthon kullandığınız için teşekkür ederiz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts