Sial Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Jak w temacie. Gdy na jakiejś stronie jest filmik z YT i klikam play to strona zostaje odświeżona. Trochę to irytujące. Może to wina Win 10. Maxthon Beta v 4.4.3.800 Windows 10 Technical Preview Build 9841 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARMIAK38 Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 sprawdz czy masz wyłączone auto odświeżanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sial Posted November 17, 2014 Author Report Share Posted November 17, 2014 Już poradziłem sobie z problemem. Przyczyną NIE było autoodświeżanie. Przyczyną było ustawienie w Windows'ie domyślnego procesora graficznego na NVidia. Takie ustawienie spowodowało również uniemożliwienie otwarcia jakiejkolwiek aplikacji modernui na Win 10 włącznie z PC Settings. Gdy tylko zmieniłem ustawienia na "Auto select" wszystko wróciło do normy. Mogę korzystać z aplikacji ModernUI, a filmiki na stronach nie powodują odświeżenia karty. Swoją drogą ciekawe. W MX Nitro wszystko dobrze działało. W sumie to ktoś powinien coś z tym zrobić w przyszłości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konieckropka Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 No ktoś powinien - nvidia. Skoro produkuje słabe sterowniki. Tez mialem sporo problemow z nimi i zupelnie innym oprogramowaniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts