bos_kg Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Hej Proszę was o pomoc nie wiem jakim cudem posiadam to Ads by Sense odinstalować Ads by Sense poradźcie mam przeglądarkę maxthon próbowałem nawet używać według wszelakich poradników SpyHunter ale on jest darmowy i nie działa a nic nie wykrywa AdwCleaner nie wiem jak se poradzić patrzyłem na opera i na niej ok jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARMIAK38 Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 http://www.pcrisk.pl/narzedzia-usuwania/7407-ads-by-sense Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted November 7, 2014 Author Report Share Posted November 7, 2014 Ale u mnie p przeglądarce są niechciane reklamy a w komputerze nie wyświetla tak ze program jest zainstalowany to co dałem radę usunąłem a przeglądarka ma to dalej jak na pokazanym załączniku naj gorsze ze poradniki z internetu nie pomagają Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted November 7, 2014 Author Report Share Posted November 7, 2014 nic nie używam do blokowana standardowo co w maxthonie nic nie wykrywa od pisali mi z olx ponoć mam ShopBuddy lecz komputer nie wykrywa mi tego Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted December 13, 2014 Author Report Share Posted December 13, 2014 Witam przepraszam ze teraz się pojawiłem tu dziękuje za odpowiedz tak tez zrobiłem gdyż nic innego nie pomagało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts