Çerezleri temizlemeye yardımcı olurmusunuz?


n3ujx

Recommended Posts

Merhaba haybic, foruma hoşgeldiniz (:

Adres çubuğunun sağ tarafında bulunan araç çubuğundan "Tarama verisini temizle" komutunu seçtikten sonra son üç kutucuğu(önbellek, tanımlama verileri ve diğer site verileri) işaretleyerek çerezleri silebilirsiniz.

Maxthon'a verdiğiniz destek için teşekkür ederiz!

Link to comment
Share on other sites

maxthon u seviyorum ilk başlarda çok iyiydi son 1 aydır kasma, blockandsurf, film izleyemiyorum herşey çıktı tekrar kurmam mı gerek bi anlam veremedim ama operadan veya yandexten girdiğimde böyle şeylerle karşılaşmıyorum

Link to comment
Share on other sites

Maxthon tarayıcınız güncel değil.

Ayrıca temiz kurulum yapmanız gerekiyor.

1) Maxthon Pasaport'unuza giriş yaptığınızdan ve verilerinizin buluta eşitlendiğinden emin olun.

Bulut Sekmeleri ve Sihirli Doldurma eşitlemesi varsayılan olarak devre dışıdır. Etkinleştirmek için; Ana menü > Kullanıcı adı ve e-posta adresinizin sağ üst köşesinde bulunan bulut simgesine tıklayın. Açılan pencerede sağ sütunda Etkisizleştir Eşitle yazan özelliklerin eşitlemesi etkin demektir. Eğer karşısında Etkinleştir yazan varsa onları da Etkinleştir düğmesine tıklayarak etkinleştirip, sağ alttaki Tümünü Eşitle düğmesine tıklamanız yeterli olacaktır. Tabi eşitlemek istemediklerinizi Etkisizleştir düğmesine tıklayarak devre dışı bırakabilirsiniz. (Devre dışı bırakılan seçenekler grileşir ve altında "Etkisizleştirildi" yazar. Devrede olanlar ise renklidir.)

2) Maxthon Bulut Tarayıcı'yı bilgisayardan kaldırın. Kaldırma penceresinde "Kişi verileri, tarama geçmişi, tanımlama bilgileri de silinsin" gibi bir seçenek kutucuğu çıkmalı. Kutucuğa tik koyduktan sonra kaldırma işleminin sonlanmasını bekleyin.

3) Kaldırıldıktan sonra gizli dosyaların gösterilmesini ayarlayın ve C:\Users\Kullanıcı Adınız\AppData\Local\Temp yolundaki Maxthon3Cache ve MaxthonCrashData klasörlerini ve diğer "Mx" ve "maxthon" adı ile başlayan(veya barındıran) bütün klasörleri ve dosyaları silin.

4) Yeni sürümü http://dl.maxthon.com/mx4/mx4.4.2.2000.exe bağlantısına tıklayarak indirin ve kurun. Ardından Pasaportunuzla giriş yapın.

Tamamdır! (:

Link to comment
Share on other sites