Maxthon for windowsphone


systemapps

Recommended Posts

merhaba öncelikle bu harika tarayıcı için emeği geçen herkese teşekkürler.telefonda ve pcde vazgeçilmezim.windows phone versiyonunda webkit motoruna geçildiği söylenmiş facebook sayfasında ama aboutmybrowser gibi siteler hala ie çekirdeği kullanıldığını söylüyor.

şimdi bu web kit motoru hakkında tam bir bilgi alabilirmiyim?

şuanda update 1 developer preview yüklü cihazımda.

Link to comment
Share on other sites

Merhaba systemapps, foruma hoş geldiniz (:

Windows Phone için Internet Explorer 11, GDR1 güncellemesi ile WebKit çekirdeğine geçti.

Windows Phone kapalı kaynak bir işletim sistemi olduğu için web tarayıcıları IE tabanı kullanmak zorunda. Diğer tarayıcılar IE'nin eski tabanını kullanırken, Maxthon yeni WebKit çekirdekli IE tabanını kullanıyor ve WP ekosisteminde bu özellikteki ilk harici internet tarayıcı.

Link to comment
Share on other sites

öncelikce cevap için teşekkürler.

yanlız internet explorer webkit çekirdeğine geçtiği ile ilgili veya gdr1in özellikleri arasında bu bilgi ile ilgili hiç bir haber kaynak görmedim.maxthon mobil versiyondaki neler yeni kısmında bile bu bilgi bulunmuyor.ayrıca eğer ie çekirdeği değişseydi tahmini olarak tüm web programları bundan etkilenirdi.Çoğu ie nin alt yapısını kullanıyor.

ayrıca windows phone bazı birleştirmelere gidecek.belki windows rt ile birleşecek.one windows stratejisine çok ters bir hamle olur internet explorer çekirdeğinin değiştirilmesi...şuanda pek çok tarayıcı trident 7 çekirdeğini kullanıyor. uc browser ise 6 yı kullanyor.maxthon da diğer tarayıcılar gibi trident 7 motorunu kullanıyor.ayrıca sunspider testlerinde bir değişiklikte yok.(yaptığım testlerde bunlar çıkıyor) bana çok garip geldi doğrusu...

Gerçi şuanda kullandığım gdr1 preview sürüm.belki ondan kaynaklanıyor olabilir.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.