derdi27 Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 iyi günler, sihirli doldurmada kaydedilen paroları nasıl görebiliriz baktım pek bişey anlamadım.. ***** şeklindeki ifade yer alan parola nasıl gözlenir. diğer tarayıcılarda sıkıntı değil maxthonda bir parolaya ihtiyacım var yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furkanavshar Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Merhaba derdi27 (: Sihirli Doldurma bilgilerinizi Ayarlar > Sihirli Doldurma yolunu izleyerek görüntüleyebilir, düzenleyebilir ve silebilirsiniz. Hatırlamak istediğiniz şifrenizi bulun, ardından yukarıdaki "Parolayı Göster" düğmesine tıklayın. Açılan pencereye Maxthon Pasaport parolanızı yazın. Tamamdır! Ayrıca kolaylık sağlamak açısından bulmak istediğiniz bilgiyi sağ üstteki arama kutusundan arayabilir, hatta bilgileriniz üzerinde "Sil" ve "Düzenle" komutlarını da kullanabilirsiniz. En içten saygılarımla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toros37 Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 Bilgide eksiklik var. Açılan pencereye unuttuğumuz parolayı nasıl yazalım ki? Açılan pencerede parola yeri boş geliyor. Buraya parolayı yazarsak parolayı göster kutucuğun yanında kırmızı olarak parolayı gösteriyor. Artık bütün parolaları bu kutucukta görüyoruz. Ama dediğim gibi ilk açılan kutucuğa hatırlayamadığımız parolayı yazamıyoruz çünkü hatırlamıyoruz .)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sametgursoy Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Toros37 replied at 2014-9-12 21:11 Bilgide eksiklik var. Açılan pencereye unuttuğumuz parolayı nasıl yazalım ki? Açılan pencere ... Açılan pencereye parolanızı yazın derken, maxthon tarayıcı hesabınızın parolasını soruyor. sitenin kaydedilen parolasını değil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toros37 Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 Teşekkürler sametgursoy haklısın. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.