TeaK Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 Sorunu eklenti vs kurmadan çözme yolu varmı şu yt center eklentisini gördüm ama hoşuma gitmedi kurmak istemiyorum onu farklı bir çözüm varmı. Not: "Kullanıcı tanıtıcı dizgisini özelleştir" kısmındaki tiki kaldırdım olmadı Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
furkanavshar Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 Merhaba TeaK, foruma hoş geldiniz (: Hangi sürümü kullanıyorsunuz? Şu an Windows XP üzerinde Maxthon 3.0 kullandığınız görülüyor. Muhtemelen kullanıcı tanıtıcı dizgisi kullanıyorsunuz. Tiki kaldırdığınızdan emin olup tekrar dener misiniz? Ayrıca kullanıcı tanıtıcı dizgisini zorunlu olmadıkça kullanmamanızı öneririm. Eğer kutucuğu işaretleyip Maxthon olarak seçseniz bile bütün internet sitelerinde işletim sisteminiz XP, tarayıcınız ise Maxthon 3.0 olarak görünür. Dizgiyi özelleştirme kutucuğundaki tiki kaldırırsanız, web kimliğiniz doğru şekilde görünecek; web sayfaları düzgün görüntülenecektir. Tiki kaldırmanıza rağmen sorun devam ederse buradan en güncel final sürümü indirip tıklayarak eskisinin üzerine kurmanızı tavsiye ederim: http://dl.maxthon.com/mx4/mx4.4.1.5000.exe Sorun yine devam ederse, temiz kurulum işlemi için bize tekrar bildirmekten çekinmeyin. Saygılarımla. Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeaK Posted August 29, 2014 Author Report Share Posted August 29, 2014 Sorun çözüldü Yardımın için teşekkür ederim Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
furkanavshar Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 TeaK replied at 2014-8-29 19:52 Sorun çözüldü Yardımın için teşekkür ederim Rica ederim. İyi sörfler (: Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.