konieckropka Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 Powinniscie wczoraj lub dziś dostac na swoje skrzynki "pierwszy e-mail po polsku" od Maxthona. Dotyczy on gry Wartune i nowego portalu społecznościowego MxPlay (http://www.mxplay.net/Wartune/) z grami, który Maxthon rozpoczyna promować. Jeśliście nie dostali maila - sprawdźcie w folderach "spam". Niestety ekipa Maxthona rozsyła mailing z jakiegoś spamowego serwisu mailingowego i - przynajmniej u mnie - kazdy e-mail newsletterowy leci prosto do spamu. 9417 Ponieważ jest to pierwszy e-mail od Maxthona w naszym pięknym języku jestem ciekaw waszej opini odnośnie jego wyglądu i treści Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARMIAK38 Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 lepiej dali by w końcu www.maxthon.com po polsku a gry nie każdego interesują Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
konieckropka Posted August 17, 2014 Author Report Share Posted August 17, 2014 A ktoś się odwazyl i gral w Wartune? Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
soli21 Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 Ja się odważyłem i uważam, że z ta grą daleko nie zajdą. Już sama 15 sek melodia co się zapętla nawet nie płynnie, po prostu nijak jest irytująca. Ktoś wie jak skasować swoją postać z gry? I powiedz mi konieckropka jak można do ciebie napisać bo widzę, że coś pozmieniali odnośnie PM. A mam pyt. odnośnie twojej facebukowej wtyczki Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.